nooo konecne som si to precital no na nestastie ano som to ja tak isto ako maros nemozem dopustit na zigulak bolo to auto s ktoryn som prezil kus obdobia a nemozem na neho dopustit jasne ze to nie je bmw ale myslim si ze je to idealne na zaciatok spoznat zadny nahon
peppo
ja si myslim aj dufam ze to ze si zalozil tento topic nebolo preto aby si sa povysoval nad tym ze mas bmw no maros sice ma teraz bmw pred tym tiez zacinal na zigulaku a rovnako k tej znacke ma nejaky vztah takze ste kusa poviaceri tu zatali do ziveho ak ste si z toho vtipkovali

pre mna tiez zigulak ostane nieco viac ako auto ako je to teraz pri bmw no aj ta haraburda ma nieco do seba a najma vtedy ak sa do nej narve motor z fiata 20 16v alebo 20 turbo

co mne sa nepodarilo pretoze neboli na to moznosti ani podmienky
slamec mal som tam original zigulacky motor s ktorym bolo trosku pohrane a auto bolo vykuchane co sa dalo vystuhy sli von skla nahradli plexi a dnu nebolo nic okrem volantu a mojej sedacky
jedine preco som to vymenil za bmw bolo to ze bolo prilis napadne pre normalne jazdenie po meste ako s terajsim bmw
ete na pamiatku
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=6