Mne osobne sa tiez paci velkoobjemova V8micka, ten zvuk a tah musi byt proste zverina. Ale s tychto aut, ktore maju jazdit ako britvy to je jednoznacne M3 bo ma vysokootackovu V8 aj ked nie s takym objemom a tie jazdne vlastnosti ma o stupen lepsie. Moj osobny nazor, keby som chcel fakt ze hustu velkoobjemovu V8mu, tak necham mercedes merdcedesom a idem do niakej Corvetty, Chargeru alebo klasiky, Mustangu mno a este by som tam narval daky stroker kit nech sa to este o daky ten litrik zvacsi a uplna nadhera. Este je tu stale aj Viper, krasnych 8.4 V10 ale to uz je predsa len o dakych 2.2 litrika viac ako ma to Cecko tak by som to uz moc neporovnaval.
Aby som to zhrnul, M3 vs. C63, pokial sa bavime o jazdeni tak jednoznacne M3, no a pokial to chceme porovnavat stylom, ze Cck ma 6.2ku, tak zabudnut na celu M3 (a aj take jazdne vlastnosti) a porovnavat s americanmi a tam si myslim, ze je to jednoznacne - minimalne z mojho pohladu. Jednoducho podla mna MB a Ccko nema svoj image, stale skusa nieco hladat a profilovat sa (raz kompresory, potom zas velke objemy, stale chce porazit M3, ale stale to niako nejde) pricom vsetky ostatne auta maju uz dlhe roky vyhraneny image co su. tot moj nazor