... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

dodge27
Autor témy
Auto: BMW E46 110kW
Kraj: Trenčiansky

Dlhé bzučanie palivového čerpadla

Streda, 7. Mája 2014, 14:08

Pár dní mi vŕta hlavou jeden problém. Keď pootočím kľúč do prvej polohy tak počuť palivové čerpadlo ako tlakuje okruh. Trvá to 30-60 sekund. Myslím si že to nieje normálne, kedže dávnejišie som takúto vec nepostrehol. Viacerých majiteľov dieselov som sa pýtal a povedal mi že im tlakuje tak do 5 sekund. Na motor to doteraz nemalo žiadny vplyv. Motor štartuje na prvé pretočenie štartéra takže nafta by nemala spadať naspať do nádrže. To je aspon môj dojem. Takisto by malo správne tlakovať čerpadlo, kedže sa aj pri agresívnejšej jazde neprejavilo žiadne vynehávanie motora. Nafty mám pol nádrže. Za každú radu budem vďačný.

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: Dlhé bzučanie palivového čerpadla

Streda, 7. Mája 2014, 16:03

mne asi 20s tlakuje, možno 30s. je to stále rovnaké odvtedy ako mám auto

BLOOdar
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 9. Mája 2014, 07:10

práveže čerpadlo ma tlakovať dlhšie.. cca tých 30 sekúnd... dalšia možnosť je že ide do kytek a teraz ho je počuť viac ako predtým...

dodge27
Autor témy
Auto: BMW E46 110kW
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 13. Mája 2014, 06:09

Práveže ho nieje počuť hlasnejišie ale tak normálne. Ked to porovnám s inými autami tak ten zvuk nieje nejaký výrazný. Len to že ho je dlhšiu dobu počuť. Snáď to je normálna vec teda u týchto áut.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných