... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

delik44
Autor témy
Auto: bmw 330d e46
Kraj: Žilinský

zaduseny vykon a vypnutie vykonu pocas jazdy

Štvrtok, 29. Augusta 2013, 21:10

zdravim uz dlhsie ma trapi problem s priskrtenym vykonom to znamena ked dam stupen 1 podlaha ok ale 2 podlaha a auto 2-3sekundy nic a potom vystreli jak raketa,neviem kde moze byt problem a kedze som sa uz po dlhej dobre nstaval siel som na diagnostiku,kde som vsak nedosiel pretoze po odjazde na krizovatke som dal 1 v pohode 2 v pohode a ked som dal 3jku zrazu otacky spadli pod 1000 a auto spomalovalo ako keby som nedrzal plyn,napriek tomu ze plyn bol stlaceny na podlahu. Hned som auto odstavil a nechapal,preto som na parkovisku skusil znova dostat sa na 3ti stupen co stale to robilo. Ked som sa rozhodol otocit a ist domov zrazu to prestalo robit,no pod sidliskom to spravilo zas. Bojim sa stym autom ist co i len mimo dom. Nemate niekto skusenost s niecim podobnym? jednoducho ja sa bojim ist na tu diagnostiku ze nedojdem a niet koho kto by ma odtiahol momentalne. Mechanik cez telfon povedal ze palivovy filter pripadne poskodeny vstrekovac. Ospraveldnujem sa ak zacinam novu temu ktora tu uz je alebo narusam nejak podmienky,som tu novy a nemam v plane rusit vase pravidla len am toto dost nahli a preto som necital posmienky. Vdaka za navrhy a reakcie.

Užívateľov profilový obrázok
Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS

Re: zaduseny vykon a vypnutie vykonu pocas jazdy

Štvrtok, 29. Augusta 2013, 22:02

mal by si zacat mechanikovou radou, vymen palivovy filter ako keby nedotekalo palivo... ako casto menis filter? ale inak podobnych tem je tu habadej ohladne "vykonu" a "zdochynania"... treba pouzit tlacitko HLADAT a citat a citat...

delik44
Autor témy
Auto: bmw 330d e46

Štvrtok, 29. Augusta 2013, 22:12

skusim filter a ostatne rady mechanika...idem hladat sorry za spam

djmetla
Kraj: Košický

Nedeľa, 1. Septembra 2013, 20:09

Na Vectre mi to tiež robilo bol to senzor otáčok kľukovej hriadeľe. Cena 50€ je dosť možné že to je toto :) inak diagnostika ti určite povie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných