... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
fox1k napísal:presne to isté robí aj mne
fox1k napísal:nie nie, nemenil som nič, počkám si na výsledok
svanto66 napísal:
ako dlho ti to uz robi? jeden chlapik v servise mi hovoril,ze mozno by pomohlo doplnenie chladiva..ale neviem..ja som minulu jar doplnal chladivo a zacalo mi to robit len po tej vymene remenice v lete tak neviem..inak ak by unikalo chladivo tak by sa to asi stupnovalo to hucanie si myslim a mne to robi stale rovnako..taktiez auto chladi v pohode..
svanto66 napísal:Caute..mam nasledovny problem..miestami mi huci klima..toto hukanie/hucanie sa so zvysujucimi otackami rovnomerne zvacsuje..zacalo mi to robit minuly rok v lete po vymene remenice..pred tym cca 2 tyzdne som vymenil komplet kladky + remene..po tejto vymene to este nerobilo len ked sa vymenila remenica tak to zacalo hukat/hucat..sem tam to robi sem tam nie..zapina sa to ako sa mu zachce..jazdim stale so zapnutou klimou aj v zime tak to robi aj ked je -20 ale aj v lete ked je +30 stupnou..ako nahle vypnem klimu tak to nerobi..pri prudsich akceleraciach to prestane robit tiez ale ak chodim pomaly a mam aj pomale rozbehy tak to ide stale..napr aj na mieste ak nastartujem tak to sem tam robi sem tam nie..ak to nerobi hned po nastartovani tak po cca 10s to zacne robit...zas po cca 10-20s sa to vypne samo..potom zase zapne o dalsich 10s..ked mu pridam silnejsie na mieste popripade ma auto vyssie otacky tak sa to vypne tiez..stretol sa s tym niekto??PS:klima chladi ako ma a tento zvuk ide od motora..
fafa111 napísal:A ked na mieste pridáš a samozrejme to podržíš dlhšie, začne chladiť?
svanto66 napísal:
tak toto som neskusal ale vyskusam a dam vediet..
svanto66 napísal:chalani zistil som dalsiu vec..napichli mi auto na diagnostiku a vypisalo : Vetrák chladiča..v servise mi povedali, ze mi nefunguje asi ventilátor motora a zacal som to pozorovať a on mi fakt nefunguje..moze to mat suvis s nechladenim na volnobehu??