... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

petergaspar
Autor témy
Auto: BMW 318
Kraj: Trenčiansky

Dopísanie elektronov do TP.

Utorok, 25. Decembra 2012, 17:42

Zdravím chcel by som sa tu niekoho spýtať aký je postup ked si chcem dať dopísať do TP 16-palcové pneu a čo k tomu ptrebujem aké papiere. Dík.

Užívateľov profilový obrázok
stangto
Auto: e46 316i
Kraj: Bratislavský

Re: Dopísanie elektronov do TP.

Utorok, 25. Decembra 2012, 18:36

neviem, mozno som naivny alebo mam odveci otazku, ale naco? sak dnes uz nikoho velky papierik netrapi, ringlotam staci maly a tam nic take nieeje

HAMANN E46
Auto: E46
Kraj: Nitriansky

Utorok, 25. Decembra 2012, 18:46

ale zeleny si to mozu overit na hlavnej policajnej centrali :wink:

stangto napísal:
neviem, mozno som naivny alebo mam odveci otazku, ale naco? sak dnes uz nikoho velky papierik netrapi, ringlotam staci maly a tam nic take nieeje

VaNoS
Auto: Ne demande pas
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 25. Decembra 2012, 18:59

Ja som mal pneumatiky na 540i také ako na M5, zastavili ma x krát a nič také nekontrolovali.

Roman23
Auto: BMW E46 328i
Kraj: Trnavský

Utorok, 25. Decembra 2012, 22:38

no mna zastavili a ze pan vodic 18ky mame zapisane? a ja ze ano, ale pockajte, vy si to neviete zistit? a on len pokrutil hlavou ze ne... tak neviem... :lol:
ale aby som zas nebol uplne OT tak myslim ze nato treba certifikat od vyrobcu auta/kolies, s tym skocit na obvodny urad dopravy, vypisat ziadost, zacvakat kolky a potom na fizlaren prepisat udaje v TP. a pri jednom by som si nechal zapisat vsetky alternativy diskov/pneu, ale tiez si myslim ze to nikto nejako extra nekontroluje-nema ako...

kubo323ci
Auto: e46 323ci
Kraj: Žilinský

Utorok, 25. Decembra 2012, 22:56

mne znami povedal ze ked vies o niekom co ma npr na e46 sedan 20ky a ma to zapisane v tp tak ze staci prefotit jeho technicak dat ho overit notarovy a ze za neake drobne to tam dopisu npr nechapem jednu vec mam coupe a mam ho 5miestne no kamarat ma take iste aj rok vyroby a aj obsah a ten ma 4miestne jak je to mozne?

fox1k
Auto: BMW

Utorok, 25. Decembra 2012, 23:00

je to možné, oni tam občas mám pocit že fetujú, keď to vypisujú do PC :wink:

maros.x5
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Utorok, 25. Decembra 2012, 23:10

stangto napísal:

No možno ti to raz, dva krát, tri krát prejde u policajtov, ale napr. keď sa staneš účastníkom nehody, to je jedno, či si vinník, alebo poškodený, a poisťovňa zistí, že máš nepredpisové pneu, berú to ako nespôsobilé vozidlo, a oni sa dosť radi zbavujú zodpovednosti platiť, takže môžu krátiť plnenie, alebo ho vôbec nebudú plniť, a všetko budeš cvakať sám. Zober si, obhliadkár od poisťovne, aj keď napr. ti niekto rozbije kamienkom sklo, pri obhliadke zapisuje do obhliadového protokolu aj rozmer pneu, dokonca aj hĺbku dezénu. Takže v dnešnej dobe jazdiť na pneu, ktoré nemáš zapísané je obrovský luxus.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

Roman23
Auto: BMW E46 328i
Kraj: Trnavský

Utorok, 25. Decembra 2012, 23:14

maros.x5 napísal:
No možno ti to raz, dva krát, tri krát prejde u policajtov, ale napr. keď sa staneš účastníkom nehody, to je jedno, či si vinník, alebo poškodený, a poisťovňa zistí, že máš nepredpisové pneu, berú to ako nespôsobilé vozidlo, a oni sa dosť radi zbavujú zodpovednosti platiť, takže môžu krátiť plnenie, alebo ho vôbec nebudú plniť, a všetko budeš cvakať sám. Zober si, obhliadkár od poisťovne, aj keď napr. ti niekto rozbije kamienkom sklo, pri obhliadke zapisuje do obhliadového protokolu aj rozmer pneu, dokonca aj hĺbku dezénu. Takže v dnešnej dobe jazdiť na pneu, ktoré nemáš zapísané je obrovský luxus.

no toto je pravda... a pre toto by som nechal zapisat aj alternativy, keby nahodou do buducna si chcel dat ine kola, usetris si behacky...

Zajo_JZ
Auto: E46 318i

Streda, 26. Decembra 2012, 01:37

maros.x5 napísal:

Zdravím,zaujímalo by ako je to s diskami a s ET keď dám na E46 ET 34 taktiež musím zapisovať do TP?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných