... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Imi napísal:Zdravim,
potrebujem kopiu nahradneho kluca len neviem kde to dat spravit okrem Tempusu. Neviete o niekom? Kto vyreze a nakoduje kluc.. Dik
Imi napísal:Najbezpecnejsie to suhlasim.. Pani mi odpisala : "cena kluča by bola 156,38 €+nakodovanie 25 € s DPH" .. Tak uvazujem, ci sa neda nieco lacnejsie...
Avenger napísal:
Vies co poznam zamocnika tunak s MT co nema problem spravit ti kopiu kluca aj ked ziadny nemas a auto stoji kdesi v Mindarovciach ...dost frajer u nas a vravel mi ,ze na niektore auta (povedal aj BMW je to jednoduchsie a lacnejsie u vyrobcu)
Alebo vraj manik co je sef tejto firmy je tiez odbornik....ked sme stratili kluce tak sme kontaktovali najprv jeho a vravel, ze neni problem tak skus tam zavolat a poinformuj sa ...volaj do PD u nas v MT nic nevedia vsetko volaju jemu do PD...http://www.autokluce.sk/
Ale ja byt tebou riesim BMWniektore veci je lepsie brat odtial
Avenger napísal:Tak ako ti pisal Kacniro ...kluc pride nakodovany robi sa myslim podla VIN cisla v Nemecku...
jararak napísal:oni ho nevyrabaju, oni su vyrobene 10 a odlozene v sklade, cakaju na teba a tvoju penazenku.