... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Sk1r3x napísal:dym ti mohol ísť jedine , že ten pliešok vytvoril priestor pre netesnosť , čiže to bolo zle zaslepené a bratm ... to neni vodná pumpa ale vákuová pumpa a tie dva šróby sú šróby z hlavy ventilov , takže sa v tom asi niekto bohovo rýpal pred tebou ...
na 150kW ti bude svietiť kontrolka po zaslepení egr , ale nezaslepuj to keď funguje.. keď máš dobré spalovanie tak až také sračky to nepúšťa do motora
misenko00 napísal:
ale ja som to zaslepil tam kde je EGR kde je eska paska dal som tam plech velkosti 2 eracky a dym isiel z druhej strany tam ako je foto zospodu , nechapem. Teraz to nerobi ked to nieje zaslepene ani to nebudem riesiť , kontrolka zhasla.
Akurat ma hneva preco su tie sroby volne a ako to opraviť , resp. co by sa mohlo stat tym ze to nieje zasrobovane treba kupit celu vakuovu pumpu ? či čo ? praveze sanie nebolo skoro vobec zaspinené.
KISS-MY-ASS napísal:Tebe po vybrati toho zaslepovacieho kružku zhasla kontrolka? .... mne aj po vybrati ostala svietiť... tak som ta naspak zaslepil...
Sk1r3x napísal:nieeee , to nemá nič s vákuovou ... vákuovka drží na uplne dvoch iných šróboch , toto sú 2 z mnoha šróbov čo držia hlavu ventilov ...
A keď ti išiel dym z druhej strany tak to mohlo byť z netesnosti vývodu zo zvodou do EGR , ale to ti v tom prípade musí fučať aj keď akceleruješ, lebo vtedy je EGR zavreté :/ ...
Nemáš čistou náhodou menené turbo ? Lebo to sa dá vytiahnuť aj zhodením celej hlavy ventilov a ešte keď ti to tam netesní tak buď je to tiež slabo utiahnuté alebo neviem , popozeraj a za jazdy dýchaj nosom , musíš niečo zacítiť
Niekde som tu už čítal , že keď odpojili konektor z konvertora tak sa kontrolka nerozsvietila.
TT-SIMIK napísal:typujem zaneseny olejovy separator a preto ty to podymuje z nasavača k turbu.......ten plech z egr nahrad niečim pevnejšíem, už som vytahoval prederavené plechy od teploty z egr trubky.....
Sk1r3x napísal:Čože ?! Ja som sa včera hral a keď som odpojil podtlak z EGR tak som necítil dym a keď zapojil tak som ho cítil pri sacom filtri ... what the hell .. a to mám akože separátor nový komplet