... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

stangast
Autor témy
Auto: 320d e46
Kraj: Nitriansky

automaticke nastavovanie svetiel

Nedeľa, 16. Septembra 2012, 23:03

Zdravim panim mam bmw e46.Po zapnuti svetiel sa mi automaticky nastavia mam klasicke svetla ale rozmyslam nad xenonom. Len mi neni uplne jasne ako to moje nastavovanie vlastne funguje. Staci nahodit original xenon svetla alebo treba prerobit aj to nastavovanie ?? ma stym niekto skusenosti ?? :?

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: automaticke nastavovanie svetiel

Nedeľa, 16. Septembra 2012, 23:05

namontujes si aj odstrekovace svetiel? namontujes aj senzory naklonenia naprav? nakodujes si lightmodul na xenon a vymenis lightmodul panel za xenonovy? kupis originalne xenonove svetla?

stangast
Autor témy
Auto: 320d e46
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 17. Septembra 2012, 00:59

Odstrekovace svetiel mam uz pripravene to je samozrejmost.Original svetla niesu problem je ich plny nemecky ebay a lightmodul mam tiez niekde v garazi s kamosovej buracky ten nakoduje sef v praci tam problem nevidim. Ale otazka znela ako funguje automaticke nastavovanie svetiel co mam teraz oproti tomu na xenon aky je vtom rozdiel? :-k to co vsetko potrebujem na prestavbu viem :wink: ale diky za pripomenutie \:D/

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Pondelok, 17. Septembra 2012, 07:51

teraz nemas nic automaticke. po nastartovani sa svetla pohnu len na kontrolu motorcekov. Tam nie je ziadna automatika. Xenony su napojene na dva snimace (jeden na kazdej naprave), ktore reguluju nastavenie vysky svetla. Tie tam na 99% Neviem teraz z hlavy ako su zapojene, ale uprimne, dorobit PLNE funkcne xenony nie je taka hracka ako si predstavujes, uz len tie ostrekovace budu problem, schvalne su pozri, ako su zapojene, mechanicky aj elektricky. Prekodovat modul je to najmesie (ak mas taky modul, ktory to vobec podporuje, co z daleka nie je kazdy). Kasli na to..

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 17. Septembra 2012, 10:22

this
Prílohy
bmw xenony montaž.pdf
(401.63 KiB) 128 stiahnutí
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 10 neregistrovaných