Utorok, 22. Mája 2012, 09:30
Ahojte, vcera som si dal zaslepit klapky sania. Pri tejto prilezitosti sa vycistil ERG ventil a sanie v ramci moznosti. Inak kazdemu odporucam com maaspon 200.000 km aby si to dal vycistit, ten humus co z toho vysiel .... Ale k veci, po tomto ukone a zaslepeni klapeik, mi v aute nieco cvaka. Ked auto vypnem, tak v motore pocujem cvakanie, ked som to auto prisiel skontrolovat cca o hodinku tak uz to nerobilo. No nezda sa mi ze je to ok. Je mozne ze ten mechanik poplietol tie rozne hadicky a dal nejake naopak, alebo nieco podobne ?
Moj druhy problem je v tom ze mi auto zacne tahat az od cca 2000 ot. . Medzi 1500-2000 ot. na dvojke ma take hluche miesto, ono sa to tym vycistenim sania a erg ventilu trosku zlepsilo ale nieje to ono. Ked sa potom auto rozbehne tak uz ide zda sa ok. V niszsich otackach ked pridam, tak turbo trosku zapiska a ked preradujem tak vyda zo seba taky zvlastny zvuk ako keby niekde v systeme bol podtlak alebo system chytal niekde falosny vzduch. Ked mu pridam tak zadymi na cierno ...Turbo je repasovane a popiskuje si uz od nova, ale ide a olej nezerie .....
prosim poradte priatelia, dakujem
----------------------------------------------------------------------------------------------
BMW 320 D, 110kw, 216 000 km, 2003/2004, facelift