... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

chameleon
Autor témy
Auto: 318i
Kraj: Trenčiansky

zatekanie do kufra

Piatok, 16. Marca 2012, 09:14

ahojte,
mam problem so zatekanim do kufra v 320 touring (predfacelift) - na lavej strane za bocnicou, kde je odlozeny poskladany vystrazny trojholnik je voda asi 1 cm a na pravej strane, kde je bocnica po nej stecie voda az na spodok, tam uz je dalsi kryt baterie v kufry a ten je potom cely mokry (ako keby ste nan vyliali cely pohar vody...neviem ci je to vodou z ostrekovaca na zadne okno, ked ho pouzivam (ale ta voda nevonia ako ostrekovac) - skusim to este preverit, ale asi to bude dazdova z niekadial z vonka. Problem bol ten, ze som to zistil az ked bolo pekne a voda sa zacala vyparovat a kufrove okna boli cele zarosene, takze neviem ci to bolo dazdom. Nemal niekto podobny problem ze tam vznikaju niekde netesnosti? Raz som zbadal ze z bocnych stlpikov, kde su lampy na osvetlenie, mi kvapkala voda, nevie niekto z kadial sa tam moze objavit ta voda?

chameleon
Autor témy

Re: zatekanie do kufra

Piatok, 16. Marca 2012, 21:29

](*,) ze by som to mal iba ja takuto chybu??? ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 18. Marca 2012, 22:37

chameleon napísal:
](*,) ze by som to mal iba ja takuto chybu??? ](*,)

Ja som mal vodu iba pri baterke a problém bol v tom ze my vytekala nádobka ostrekovača.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

chameleon
Autor témy

Pondelok, 19. Marca 2012, 14:26

no nadobka mi ostala plna ako bol a pozeral som okolo a ziadna voda, no ked mi pride auto spat, pozriem este hadicku k ostrekovacu, ci cez nu netecie

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných