... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Rottwa napísal:odkedy existuje internet, ludia absolutne prestali rozmyslat
Avenger napísal:Zeby vymenit baterku????
franzkiller napísal:toto iste sa stalo mne pred asi 2 rokmi na 320d. zlomeny zamok, a tiez mi dialkove nefungovalo. zavolal som zamocnika s ktorym sme auto po 2 hodinach dumania otvorili sposobom: poohynali okna, od spolujazdcovho sme na dlhy pevny drot pripevnili kluc, nejak ho strcili do zapalovania a pootocili do 1 polohy. potom druhym dlhym pevnym drotom skusali trafit tlacitko v stredovej konzole na zamykanie/odomykanie (bez otoceneho kluca v zapalovani neslo) a po umornej snahe sa to konecne podarilo. ak niekto vie ako jednoduchsie na to piste :)
potom som auto odviezol kamaratovi do garaze kedze som ho nemohol zamknut. objednal novy zamok, cakal asi tyzden (mam nekodovany, na kodovany sa cakalo este viac), a potom dal vymenit zamok. az potom som zacal nejak riesit preco nejde dialkove, baterka ok len zly kontakt, naletoval som. ale kluc bez inicializacie nesiel, cize to by mi vtedy nepomohlo...
sewik napísal:zeby ma to napdlo ?...ale je tu problem ze taku baterku doma nemam..inac by som tu nepisal
mam len JEDEN ZAMOK
Rottwa napísal:E46 sa neda otvorit klucom na kufri ?
Avenger napísal:
Maju ich v kazdom vacsiom elektre datart, nay a pod. alebo hodinarstvo stoji okolo 3e mozno menej ale lepsie skusit toto ako prve nie???
Rottwa napísal:
E46 sa neda otvorit klucom na kufri ?
Rottwa napísal:tak podrz v zamku v dverach kluc v polohe otvarania chvilu nech sa ti otvoria okna