... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

WMB
Autor témy
Auto: BMW 320D
Kraj: Bratislavský

E46 320D problems vyhrievanim zadneho skla

Štvrtok, 12. Januára 2012, 08:13

cawte mam taky maly problem s vyhrievanim zadneho skla...akonahle zapnem vyhrievanie mi na budikoch vyskoci dobijanie ..aleternator je ok odmerane dobija ako ma ...ikona cervenej baterky(dobijanie ) svieti a zhasina presne ako stlacam tlacitko vyrievania ako keby ste nieco zapinali a vypinali ...niekedy blbne aj brzdove svetle za vsetky pripomienky a navrhy budem vdacny

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: E46 320D problems vyhrievanim zadneho skla

Štvrtok, 12. Januára 2012, 11:45

Skrat,radšej to daj pozriet,ked nechceš hasit auto....)))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

E46mpacket
Kraj: Bratislavský

Re: E46 320D problems vyhrievanim zadneho skla

Štvrtok, 12. Januára 2012, 14:20

WMB napísal:
cawte mam taky maly problem s vyhrievanim zadneho skla...akonahle zapnem vyhrievanie mi na budikoch vyskoci dobijanie ..aleternator je ok odmerane dobija ako ma ...ikona cervenej baterky(dobijanie ) svieti a zhasina presne ako stlacam tlacitko vyrievania ako keby ste nieco zapinali a vypinali ...niekedy blbne aj brzdove svetle za vsetky pripomienky a navrhy budem vdacny

mam presne takyto isty problem, a neviem ci je to v tom ale zlmoil sa mi minusovy kabel od baterky cierny kratky mal zly kontakt zistil som to az ked prestalo auto startovat a auto sa tvarilo ako keby bola slaba baterka no problem bol v tomto kably takze zly kontakt a urcite to aj skratovalo sem tam :)). neviem ci mas to iste ale ja som mal problem v tomto.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných