... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
harri napísal:konecne zacinam riesit letne gumy mam 18 disky vpredu 8 vzadu 8,5.dopredu pojdu 225/40 podla technicaku ale do zadu nevievm.v tp mam napisane 255/35 ale to sa mi zda na 8,5 disk moc siroke.nebude to robit hovadiny?co keby som tal dal 225/40 alebo 235/40 moze byt takyto rozmer? nemam ich ale v technicaku ako to riesite?a este jedna vec co hovorite na gumy yongsheng?ma niekto skusenost?kukal som ich vyzeraju dobre mozem ich mat za nekych 60e skoro nove maju zosilnene bocnice aj s ochranou
tom1283 napísal:Spotreba hore nepojde, čo daj to čo máš v TP, nevymýšľaj. Jazdím s tými rozmermi čo uvádzaš a jediné na čo sa musíš pripraviť je plávanie v koľajách ale to máš s každou nízkoprofilovou pneu. Nápravy do hája? Ja Ti neviem, moje auto jazdilo v DE do 184tis km teraz má 225 tisíc a vyzerá to tak, že ramená sú ešte pôvodné. Menil som akurát pár silentov a všetko je ok.
michaltt napísal:ja mam 18 8,5front 9rear
vzadu mam obute 225/40 koli tomu, ze budem auto znizova takze mam tam jemny stretch. vredpu mam 225/40 tiez ale pojde tam 215/40. Zalezi co chces s autom robit. Defaultne rozmery su 225/40 vpredu a 255/35 vzadu. I ked nechapem tibikeho preco daval dozadu 265/35. To je uz kvalitne prerastana guma. A trochu by som sa pri tom rozmere bal ze mi bude plavat zadok, predsa je to balonovy rozmer. Aky siroky mas zadny disk Tibike ?
Spotrebu nesledujem takze neviem ti povedat ci isla hore. Vacsinou natankujem a namiesto spotreby mi svietia hodinky. Ale bezne mam 13 ked chodim kratke trate alebo mesto.Mimo mesta 130kmh dialnica cca 8,8 a 90kmh mimo obce 7,8
Mi_t_is napísal:Chcel by som sa spýtať, či aj vám pri 18" diskoch tak plave auto že prejdete nerovnostou a mate pusteny volant a otočí vám ho do nejakej strany?, lebo ma to dosť irituje
harri napísal:michal a mas tie zadne 225 v tp?alebo to neriesis? ako ich dostanem do tp?