... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
BavoracikE46
Autor témy
Auto: e39
Kraj: Trenčiansky

pomozte mi.

Pondelok, 5. Decembra 2011, 20:12

zdravim fakt ma uz prechadza veskera trpezlivost ohladom hudbu a radia v bmw mam pocit ze aj fabie a podobne picoviny maju omnoho lepsie riesenu hudbu ako bmw...dal som opravovat cd menic marne skusal som asi vsetko mozne no dnes mi dosiel adapter na aux a som zistil ze ja v tom mojom radiu ktore vyzera tak ze je tam na pravej strane mala navigacia a na lavej strane kazetak mam vzadu len jednu jedinu pripojku a to neviem ani aka je a preto ani nechapem kde mam pripojeny cd menic a navigaciu.

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: pomozte mi.

Pondelok, 5. Decembra 2011, 21:45

Čo tu vypisuješ za blbosti, kto ti to opravoval,nejaký amatér? A pokial sa v tom nevyznáš, daj to radšej zapojiť niekomu čo sa tomu rozumie.

BavoracikE46
Autor témy

Utorok, 6. Decembra 2011, 00:36

no v tom radiu co mam klasicke seriove s navigaciou v pravom boku ma len jednu jedinu pripojku..ziadnu inu a tam nepasuje adapter na aux.

PetoK

Utorok, 6. Decembra 2011, 01:33

Ale pasuje... treba to zapojiť dozadu namiesto cd changera priamo do radiomodulu...

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Utorok, 6. Decembra 2011, 09:25

BavoracikE46 napísal:
zdravim fakt ma uz prechadza veskera trpezlivost ohladom hudbu a radia v bmw mam pocit ze aj fabie a podobne picoviny maju omnoho lepsie riesenu hudbu ako bmw...dal som opravovat cd menic marne skusal som asi vsetko mozne no dnes mi dosiel adapter na aux a som zistil ze ja v tom mojom radiu ktore vyzera tak ze je tam na pravej strane mala navigacia a na lavej strane kazetak mam vzadu len jednu jedinu pripojku a to neviem ani aka je a preto ani nechapem kde mam pripojeny cd menic a navigaciu.

ak by si bol o trosku sikovnejsi najdes na nete kopec tem na roznych forach aj datasheet toho tvojho radia aj s popisom pinov na stekri... zistil by si ze je viac druhov vybavy, viac typov radii, modulov atd.

mas toto radio?
Obrázok
ked ho vytiahnes mas tam aky konektor? tento?
Obrázok
tak potom si v kufri pohladaj radiomodul becker BMxx (ak mas sedan je vlavo pod navi mechanikou, ak tour je pod spodnym platom vyzsie po lavej strane) a podla toho si zisti popis pinov... sem musis zapojit aux (je mozne ze tvoj radiomodul aux nebude podporovat)

alebo mas taketo radio?
Obrázok
ak ho vytiahnes a mas tam tento konektor?
Obrázok
tym padom zapajas vsetko priamo do stekra radia... stale plati to ze ti aux nemusi fungovat

cd changer, aux atd zapajas do tych malych konektorikov pod hlavnym...

poradim ti, vyser sa na aux aj cd changer a kup si namiesto changeru dice, dension, intrawee, xcarlink

grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic
Naposledy upravil/-a ice.blade v Pondelok, 29. Októbra 2018, 20:57, upravené celkom 1 krát.

BavoracikE46
Autor témy

Utorok, 6. Decembra 2011, 19:41

nazdar mam to prve radio s tym modrim konektorom hned ma trklo ze to moze byt v kufri pri cd menici no netrklo ma ze to bude az pod cd navigaciou co je v kufri v najhorsom kupim transmitter lebo ten adapter na aux som uz bohuzial vratil..a aj ked objednam grom alebo xcarlink tak to budem musiet asi tahat odzadu, vidim to len na radio a sem tam transmitter.:)

Wincik
Auto: BMW 325 TDS

Piatok, 6. Apríla 2012, 15:49

čawte chalani...rádio s tým druhým typom pripojenia...mám doma...nechce ho niekto? rád by som ho predal kedže mne na moju E36-tku je zbytočné :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných