O.K. dnes som menil servoolej aj ja - ak to este nemas za sebou tak tu mas ako som to robil:
pouzil som olej Castrol Transmax DEX lll (1l staci) + (jama je viac-menej nevyhnutna ale da sa aj bez nej)
1. uvolnis tu sk-pasku z hadice ktora ide od servocerpadla k nadobke od serva a vytiahnes tu hadicu - (pozor lebo sa spusti lejak)
2. komplet odsrobujes aj nadobku (2 skrutky) a povyberas ju von (je tam dost zly pristup, potom tu nadobku otvoris a otocis hore nohami, aby vytiekla aj kvapalina co je v nej a aj z tej hadice co ide niekam k chladicu (pri tom pozor na remene)
3. toto nieje potrebne ale ak chces naozaj komplet vymenu tak nevyhnutne - nastartujes a jemne pohni volantom dolava, doprava (zacne to vrzgat, skripat - nerob to dlhsie ako 3-5 sekund)
4. namontuj nazad nadobku a potom hadicu (je lepsie ak si tam das novu sk-pasku takze maj ju pripravenu -priemer cca 2cm)
5. nalej tam servoolej cca 2cm od okraja nadoby a nadobku nehaj otvorenu - nastartuj a otacaj volantom nadoraz striedavo na obe strany, pricom si kontroluj a dolievaj olej (vojde ho tam skoro 1l) nezlakni sa bude to vrzgat - potom prestane
6. vsetko si skontroluj a az skoncis s odvzdusnovanim kvapalina by mala byt tmava (ziadne bublinky hore - je to vidno volnym okom)
7. zavri nadobku a padaj sa vozit...