... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
elaxes napísal:Ja neviem ale 84 tisíc km a r.2002 a 6500€ mi nejkako nejde dohromady
- predávajúci asi nevie čo predáva...........vyhrievané sedadlá to nemá , ESP tam tiež nie je.....
- strašne som sa smial na "vyhrievanom prednom skle"![]()
- rátaj s tým že to papá 8l/100km a ktovie aký ťah od toho nečakaj.....
ale z fotiek vyzerá skvele. Až by to malo naozaj tie kilometre, a spotreba by ti nevadila tak s fotiek vyzerá dobre.
mikem101 napísal:Ako som napísal už včera, bol som si ho pozrieť a previezť sa. Opticky auto vskutku vyzerá ako na fotkách. Interiér je trochu doškriabaný, ale to by nejako extra nevadilo. Sedačka vodiča tvrdá.
Ťah to malo slušný (aspoň pre mňa dostačujúci), vyskúšal som niekoľko režimov jazdy (okreska, diaľnica, podraďovanie a predbiehanie). Motoricky v slušnom stave. Naschvál som nabiehal na jamy či hrbolce na ceste a náprava sa mi zdá byť pevná, nebolo počuť ani najmenší buchot (samozrejme pri vypnutom rádiu a ventilátore na minimum). Chlapík tvrdí, že mu v BMW BB potvrdili pravosť najazdených km (podľa záznamu z poslednej prehliadky) a naviac je ochotný zájsť so mnou do už spomínaného servisu. Dôvodom predaja je nespokojnosť jeho manželky, že na tom nevie jazdiť, že nemá z toho dobrý výhľad a podobné kecy. Preto má v inzeráte uvedené, že možná výmena za MPV. Cenu sa mi predbežne podarilo zraziť na 6200€.
Čo vy na to všetko? Ísť do toho?
Mimochodm, koľko stojí taká prehliadka vozidla v BMW s napichnutím na PC ?