... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
lubomt napísal:MURAT pekny obrazok si dal. Neviem do akeho servisu si to dal, ale ked je tam to ozubene koliesko, neexistuje aby diagnostika nic nenapisala. Takze by som povedal ze si zvolil zly servis. Inak nejako nerozumiem, mas to zle napisane co sa Ti stalo, asi si to pisal v rychlosti. Pochopil som ze si mal D a auto zrazu netahalo, zastal si, nanovo nastartoval a zase si siel len par minut?
Prevodovka si znova nacitala udaje z cidiel a preto kedze je nieco spatne, napr.preklz a su rozdielne pozadovane a zmerane otacky v prevodovke, hodi ta do nudzaku alebo sa nepohnes alebo auto prestane tahat.
Mas GM quatro 5.st.prevodovku, je to taka americka "potvora". Vieme ju urobit. Myslim ze nemusit dufat ze je to iba elektrika. Samozrejme bez auta to neviem potvrdit na 100percent, ale vidim to takto...
murat napísal:Auto:
E46 330xd 2003, 217,000 kilometre
Mám Problém:
1 - Začalo to takmer asi pred mesiacom, pri prereadovaný automatiky prevodovky medzi 4-5, asi 115 do 120 kmh a okolo 1800-2100 RPM auto sa začalo silno triasť , keď som šlapol na plyn trochu viac RPM skočí na 2500 a tras sa zastavil.
2 - Bolo to takto takmer mesiac a včera zrazu som videl toto varovanie v žltej farbe na PC vedla D. výkričník v zubkovom kruhu. nie je originalny fotky, len ako takto:
a hoci to vyzeralo ako na D, auto nereagovalo na plyn. Zastavil som okamžite, vypol motor vzal kľúče von. po 2 minútach som začala znovu, všetko sa zdalo v poriadku, jazdil som len pár minút a potom sa stalo to isté. Odstavil som auto a zavolal odtahovku ...
V Servise stale nevedia čo konkretne by to mohlo byt, Viem len to že je to niečo s elektrikou ale dufam že nejde o odidenú prevodovku , poradí niekto??