... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BMWlive napísal:mne urobilo to iste a bola to riadiaca jednotka vstrekovacieho cerpadla..tvoj problem vyzera uplne taky isty. Zrazu prestal reagovat plynovy pedal, auto spomalovalo az zastavilo, tak som ho vypol a uz nenatocil, len chrcalo, ale nechytilo..
TT-SIMIK napísal:Diagnostika......
BMWlive napísal:no to ja neviem, ale man to vyslo asi 500€ v servise...staru jednotku mi dal, tak tam dal asi novu..
BrunoSoprano napísal:no to asi preletoval len ten tranzistor za silnejší v tej jednotke. A kde si to dal robiť,nemáš kontakt? Dojde si to aj domov vymontovať a namontovať späť? Som počul že sú tu aj takí majstri,že ti to spravia napočkanie ,vyberú jednotku a potom donesú späť a namontujú. Ja sa do toho nechcem púšťať a ťahať to na lane zasa kilometre do nejakého schopného servisu to neni tiež výhra...
luky2208 napísal:Diagnostika neukazala nič= čerpadlo je mechanicky KO. RJ pravde podobne vydržala kedže bola vymenená/prerobená,inak by pisala zavadu (regulacia predvstreku vadná). takže vyber vstrekovač otoč ho hore nohamy našrubovaný na trubku od čerpadla a štartuj. Ak ju nepretlačí tak je to opeť na opravu čerpadla![]()
PS:ešte snad pomôže priame napojenie na RJ čerpadla nie na RJ motora cez diagnosticku zasuvku a možno to ukaže niečo viac
BrunoSoprano napísal:
no ja som to dnes skúšal iba tak,že som odmontoval trubku od strekovača prvého a potom od posledného,žeči tlačí naftu, a dal som trubku do flaše a nastriekala za desať sekúnd štartovania asi 0,5deci nafty -jeden štamprlík. tak neviem . ešte to odskúšam ,ako to ty vravíš. a keď to pretlačí cez trisku,tak čerpadlo je dobré?
Ď