... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
skoki napísal:ja som vcera akurat montoval rozperu, objednaval som ju z bmwstyle, v strede je srob na nastavenie, aby presne sedela, staci iba povolit tri sroby na kazdej strane a hodit ju tam. Mozem povedat ze rozdiel som nezpozoroval ziadny...
DrakulaVladimir napísal:lebo jazdis jak biciklista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TT-SIMIK napísal:Ja som ju namontoval a to čo so nemohol predtým urobit v 130-150,tak teraz nemám problém, proste auto v kolajách plavalo,ked som predbiehal z pruhu do pruhu,teraz pláva podstatne menej a pevnejšie na ceste je a cícit to poriadne,pravda,ked nejazdíš ako bicyklista......![]()
![]()
mna ešte zaujíma,že ako dotiahnut tu rozpreru, či ju roztiahnut(čo podla nazvu suhlasí rozpera) len tak trochu,alebo viac,alebo nedajbože stiahnut,alebo len taky stred???vie niekto?????
koki napísal:Tak v prvom rade rozpera za 40 e je len na okrasu,bacha na dlzku styftov ktore sa vyrazne skratia po namontovani na vonkajsiu stranu tlmica,dalsia vec ja na e30 mam pevnu rozperu a ziaden super efekt sa zatial neprejavuje a pritom jazdim amaterske rally![]()
Montoval som andhellovi rozperu a hovori ze kus lepsie auto drzi v zakrutach ale zas som predvcerom som kontoval sijovi a rozpera sa vracala s5 Martinovi lebo je na kkt