... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
garant napísal:diagnostika bola robena v bosi v kosiciach ale vyjadril sa ze od vahy vzduchu cez riadiaci vstrik az po nastavenie cerpadla alebo riadenia cerpadla vsetko postupne menit co to nieje malo penazi .
Vyjadril sa ze nedoda mu pozadovane mnostvo ze ho nepusti do vykonu a po dlksej jazde povedal ze mnostvo ktore ma dat je vedsie ako to co dostava najvedsi rozdiel ktori nameral bol ma dt 5,7k a dava 0,7 k ale ak som sa pital ze ked cerpadlo sa da repasovat ci to viriesi ten problem vijadril sa ze nevie .
Na fore som cital ze ked odyde riadenie cerpadla motor nede nastartovat a ide iba v nudzovom rezine mne startuje dobre aj vzime a vykon pada len niekedy uz som tak najazdil okolo 20 000 km a stav sa nemeni .
serchio napísal:
Mal som velmi podobny problem a nakoniec to boli vstreky, repas cca 700€, len mne aj auto pri tom jak stratilo vykon aj zacalo dymit na bielo, zalievalo valec...
jurix napísal:ako si to vyriesil???a to mas 100 ci c110kw?
Kubo320d napísal:no co uz ti to slape?? mne to obcas takto robilo a vymenil som palivovy filter ide OK no chystam sa ist s tatosom na diagnostiku nech vsetko popozera co ho dam pekne doporiadku coskoro budem menit olej asi vymenim aj prevodovkovy aj ked ide lahko no tym nic nepokazim a aj brzdovu kvapalinu nech je vsetko v poriadkua hlavne si musim kliiimu doplnit
TT-SIMIK napísal:skontrolovat veci okolo turba, podtlaky a ventili.....