Pondelok, 24. Januára 2011, 20:59
Zdravím vás chlapci. Neviem či sa mi to podarí,lebo dnes som tu aktívne s mojím problémom prvý krát.Chcem vás požiadať o radu, lebo mne už došli možnosti pre riešenie problému. Mám 318i E46, 105kW, N46B20, rok výroby 10/2004.Doteraz nebol s autom žiaden problém a zrazu od vianoc sa to ťahá a stojí ma to aj niejaké peniaze. Začalo to tým, že motor chytil na štvrtý pokus (to bolo týždeň pred vianocami). Mal som pocit, že bateria neudrží napätie a tak som kúpil novu. V ten deň oslávila šieste narodeniny. Krásne štartovalo asi štyri dni. Zase chytol na piaty pokus. Má nabehané 102 tis. km. Kúpil som nové sviečky (zakladané v BMW,diagnostika žiadnu chybu nehlásila). Isiel jeden deň. Dal som ho do tepla chytil na šupu. Asi zamrznutá voda? Po vyjazdení zvyšku benzínu, dotankované do plnej po dvoch hodinách ani ťuk.Odťah do servisu (nie BMW)výmena palivového filtra. Celú noc stálo na mraze(cez noc bolo -16 stupňov), ráno na prvý krát chytil. 24 hodín a skapal.Chytil na deviatý pokus. Znovu servis a diagnostika(typ neviem)výmena snímača kľuky.Chodí si štyri dni ako nič. Dnes ráno do práce peší lebo neštartuje. Po práci, že skúsim znova ale bezvýsledne. Poraďte prosím niekto, ktorým smerom sa uberať. Beznádej = smrť. Už ma to stálo 500 eur. Ďakujem.