... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
jurasek napísal:Ahojte Bavoraci,, Tak už 3 dni do zadu mi robí problém štartovanie ,,, Točí a nechce chytiť,, Po nejakom case točení nabehne a nieje problem ho nastartovat aj po 3 h ,ale 12 h uz je problem,, žhaviče ma dobre,, a vstrekovacie cerpadlo mam repas pred rok apol,, ,
Dakujem za postrehy,
jurasek napísal:Ahojte Bavoraci,, Tak už 3 dni do zadu mi robí problém štartovanie ,,, Točí a nechce chytiť,, Po nejakom case točení nabehne a nieje problem ho nastartovat aj po 3 h ,ale 12 h uz je problem,, žhaviče ma dobre,, a vstrekovacie cerpadlo mam repas pred rok apol,, ,
Dakujem za postrehy,
jurasek napísal::evil: no teraz som ho skusal nastartovat a nic baterku som takmer vystavil a ani brm,, sakra, neviem ci sa mi podari ist snim na diagnostiku kedze mam pocit ze ho uz nenahodim, 8 h auto stalo,,, ,, uz nevladzem s tym autom bojovat, keby ho nemam na leasing uz ide .... ,, a Ano ked ho nastartujem uz nieje problem ho nastartovat znova,,, Jedine ze by niekto prisiel s diagnostikou ku mne, byvam pri prievidzi,,ak by niekto ... , dakujem
![]()
![]()
![]()
17ado03 napísal:mne sa to stalo pred sviatkami,presne to iste co tebe.A nakoniec som si zistil ze odisla riadiaca jednotka vstrekovacieho cerpadla.
17ado03 napísal:a nemoze to byt riadiaci vstrek .