... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rio
Autor témy
Auto: E46 330D individual
Kraj: Žilinský

E46/330d - nedrzi volnobeh

Pondelok, 2. Augusta 2010, 17:34

Zdravim....
Mam problem s mojim BMW a som v zahranici,moc nedôverujem servisom co nepoznam,tak by som sa rad spytal Vas ci nahodou nemate skusenost...
Auto nastartuje bez problemov ale ma problem udrzat otacky na volnobehu,po neakom case "zdochne"motor a musim startovat znovu...Ked je auto v tahu,motor nezhasina,ale je citit ako to trha s autom,samovolne akoby pridavalo a uberalo,akonahle vyradim rychlost,ma to tendenciu zhasnut a vatsinou sa tak aj stane....V minulosti som mal podobny problem a stacilo kompresorom vyfukat(elektricke davkovanie paliva)neviem ci sa to tak vola,moze to byt opat to?Alebo spinavy palivovy filter?Ten pri motore menim pravidelne ale ak tam je na podvozku dasi,moze byt zaneseny...
Dik za rady vopred...

piti888

Re: E 46/330d - nedrzi volnobeh

Pondelok, 2. Augusta 2010, 18:41

Vyskusaj odpojit vahu vzduchu, ci to bude robit aj potom - ak nie, tak je vaha v cudu. Toto by som skusil ako prve, vaha ti ovlada mnozstvo vzduchu do zmesi, ked ju odpojis, pojde to na nudzovy rezim - bud rovnako, problem je inde, alebo lepsie a vaha je zla.
NISSAN QASHQAI 2,0i 103kw
e46 320d 110kw EX

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: E46/330d - nedrzi volnobeh

Utorok, 3. Augusta 2010, 23:42

podla mna vaha vzduchu to nemoze robit pri volnobehu. Musis dat auto na diagnostiku, bez toho mudry nebudes.

Rio
Autor témy
Auto: E46 330D individual
Kraj: Žilinský

Re: E46/330d - nedrzi volnobeh

Streda, 4. Augusta 2010, 18:13

NA diagnostike to bolo a zevraj je vsetko ok...Napr teraz dva dni nezdochlo ani raz..Asi to bude len ten palivovy filter na podvozku ak tam teda je druhy...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných