... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alex_iS napísal:Predsalen oproti 16" je uspora na cene disku a o pneu ani nehovorim
alfi666 napísal:
wow
Tak podme rozmyslat... disky kupis raz... (predpokladam hlinikove, lebo plechace su pomaly drahsie) .. pri beznych diskoch je rozdiel medzi 15-16" asi 10eur na kus... cize usetrili sme 40eur
Pome na pneu (predpokladam, ze nemenis castejsie ako raz za 2-3 roky ked jazdis kludne) - cenovy rozdiel pri lacnejsich pneu tiez nebude vyssi nez 10e na kus... cize sme usetrili dalsich 40eur
Spolu 80 eur - cize 1 plna nadrz dieslu
jaaaj.. zabudol som distancne podlozky + dlhsie sroby... na 4 kusy disku je to min 100 euro... takze si v minuse 20 eur![]()
Pocuj... mam lepsi napad.... ja ti dam barany + kotuce z mojej 320d ktore su 286mm a ty mi das svoje 300mm... ty mozes nahodit 15ky a ja budem spokojny, lebo mam lepsie brzdy... co ty nato?
alfi666 napísal:
wow
Tak podme rozmyslat... disky kupis raz... (predpokladam hlinikove, lebo plechace su pomaly drahsie) .. pri beznych diskoch je rozdiel medzi 15-16" asi 10eur na kus... cize usetrili sme 40eur
Pome na pneu (predpokladam, ze nemenis castejsie ako raz za 2-3 roky ked jazdis kludne) - cenovy rozdiel pri lacnejsich pneu tiez nebude vyssi nez 10e na kus... cize sme usetrili dalsich 40eur
Spolu 80 eur - cize 1 plna nadrz dieslu
jaaaj.. zabudol som distancne podlozky + dlhsie sroby... na 4 kusy disku je to min 100 euro... takze si v minuse 20 eur![]()
Pocuj... mam lepsi napad.... ja ti dam barany + kotuce z mojej 320d ktore su 286mm a ty mi das svoje 300mm... ty mozes nahodit 15ky a ja budem spokojny, lebo mam lepsie brzdy... co ty nato?
bruso napísal:ale ako pomozu podlozky pri mensich diskoch? problem nieje v tom ze mensie disky nenasadis do hlbky kvoli brzdam, ale obvod je proste maly a zavadza brzdove prasa nie?
teda vychadzam z toho ze je to taka ista situacia ako by som chcel na moju 330d s brzdami vpredu 320mm hodit 16" alebo 15"...
ABRAM77 napísal:ja mam na svojej E46 320d 15 disky...??? normalka...
alex_iS napísal:
...tak mas asi este predface a tam je najskor brz. kotuc 286 mm![]()
![]()
alex_iS napísal:Nazdar chlapi ,
Viem , ze 15" disk na to auto nenatiahnem , ale neskusal niekto z vas vlozit distancne/rozsirovacie podlozky ? Predsalen oproti 16" je uspora na cene disku a o pneu ani nehovorim , takze by sa to aj mohlo vyplatit... diky za nazory