... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Yuro napísal:dakujem za odpoved,
mam euro 4,je to presne ta kontrolka.Tankujem shell Vpower diesel vacsinou,sem tam omw bezsirnu naftu neviem ako sa to tam vola.Motor nejde ako ma je hlucnejsi a nema plny vykon.Zvuk ma ako keby mu chybal vzduchovy filter alebo bol deravy fyfuk ....
Natrieskal som do toho kopec prachov a trva to uz dva mesiace ... vacsinou sa to rozsvieti ked natankujem po neakych 10 km,svieti to asi 100km a potom zhasne.Som zvedavy co zistia tym liatim petroleja do valcov ...
SigSauerBang napísal:
Mne hovoril kamarát v servise,že tieto 110kw, majú v saní nejakú vrtulu či čo, a že tá sa zvykne odtrhnúť pri volakých 150-170000km, ale neviem kde to presne je, to mi hovoril, že už bola u nich asi 10ta e46 110kwatová 320d a mala odtrhnutú nejakú vrtulu v saní. A že dokonca dvom ju nasalo až niekde do hlavy a poškodila sa im tak AJ hlava valcov. Ja mám 100kw a nikde v saní som žiadnu vrtulu nenašiel,čo by mohla ohrozovať motor,Tak neviem akú vrtulu myslel.
duko napísal:Myslel vírivé klapky v sacom potrubí,ktoré spôsobujú turbulenciu nasávaného vzduchu v nízkych otáčkach pre lepšie zmiešnie vzduchu a vstreknutého paliva. 100kw motory ich nemajú.Nebezpečie zlomenia klapiek hrozí u 110kw do r.v.2005,kedy boli zosilnené osky klapiek zo 4mm na 4,5mm.
Yuro napísal:dakujem za odpoved,
mam euro 4,je to presne ta kontrolka.Tankujem shell Vpower diesel vacsinou,sem tam omw bezsirnu naftu neviem ako sa to tam vola.Motor nejde ako ma je hlucnejsi a nema plny vykon.Zvuk ma ako keby mu chybal vzduchovy filter alebo bol deravy fyfuk ....
Natrieskal som do toho kopec prachov a trva to uz dva mesiace ... vacsinou sa to rozsvieti ked natankujem po neakych 10 km,svieti to asi 100km a potom zhasne.Som zvedavy co zistia tym liatim petroleja do valcov ...