... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
patres napísal:To by sa malo sklapat prave spolujazdcove zrkadlo. Nie lave vodicove.
Ivank napísal:ach jaj ved sa nehadajte chlopi urcite to pojdem vyskusat..... tiez som to z navodu nepochopil... ale pokazit hadam nic nemozem... :)
Drzte mi palce....
Ja som len chcel vediet, ze ak to teda nemam aka je sanca ze si to nejako zadovazim.... ci treba kupovat nejake specialne zrkadlo, alebo staci aktivovat iba nejaku skrytu funkciu... :-) aj ked skryte funkcie zneju ako riadna volovina. Myslim ze by auto malo mat od vyroby vsetko pozapinane . Alebo sa mylim ?
patres napísal:tak tak ako pepo hovori....da sa toho tolko zapnut a vypnut ze az zasnes co to vlastne dokaze.
Kurnik nech rozmyslam ako rozmyslam co moze mat spolocne nastavenie spatneho zrkadla a elektricke sedacky alebo pamet na sedackach![]()
pepo286 napísal:
da sa kade co pozapinat, povypinat, ponastavovat .. napr. ako zamknutie auta po pohnuti sa a odomknutie po vypnuti motora .. alebo pipnutie po zaradeni spiatocky .. a podobne blbosti .. no to uz som OT ..
Ľuboš PP napísal:Uz teraz sa modlim,aby som to mal aj jaSom ani len netusil,ze take nieco existuje...a ja hlupak som si minule normalne pri cuvani natocil spatak tak,aby som videl obrubniky
no troksu zdlhave a neprakticke,ale ucel to splnilo...Len potom to stelovanie do povodnej polohy...Ale kolesa neoparkovane
To bol CIEL!!!