Nazdar, cez jesen chcem spravit vacsiu udrzbu auta. Konkretne chcem vymenit silenty motora a preto sa chcem opytat ci este je nieco co by som mal vymenit/skontrolovat okolo motora ? Auto ma 312k km a uz ked sa do toho pustim tak by bolo toho vymenit co najviac, predsalen sa nechcem hrat s autom v minusovych teplotach. Taktiez by som potreboval radu ohladom zvuku v motoru ktory pripomina rozpadnute lozisko. Vsetky kladky a remenica sa vymenili a posledne co ma napada je alternator ktory nemal volu. Neviete co by to mohlo sposobovat ? Taktiez mi mizne olej ale to bude asi normalne lebo v januari ked som menil olej tak bol takmer max. a teraz je v strede. Co sa tyka prevodovky tak aky olej tam mam naliat ? Chcel by som ho vymenit lebo som sa k tomu este nedostal odkedy mam auto :) + ked zaradim 1,2 a niekedy aj 4 tak rychlost ide dnuka tazsie ale nievzdy. A ked zaradim 1 tak mi neico v zadu buchne typujem hardyspojka ?. Hlavne aby som sa zbavil toho zvuku rozpadnuteho loziska lebo mi to trha usi

Rad som za kazdu radu ktoru mi date :) Dik.
PS: Ako otestujem/odpojim ten vyhrev ktory maju diesle ? Lebo neverim ze mi to funguje