... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

norbess
Autor témy
Auto: BMW 330d e46 FL
Kraj: Banskobystrický

nekvalitna nafta? zlý štart

Piatok, 22. Januára 2016, 14:27

Ahoj. Stretol sa už stym niekto? Zhavice sú nové, relé zhavenia tiež myslím že Ok lebo keď mi vymenili zhavice tak auto štartovalo už aj V takej zime V ktorej predtým ani nenakoplo, teraz bolo -14, štartovať som skúšal cezden -8 a auto nenakoplo, hneď ako som natočil starterom a myslel že už chytí tak som pustil kľúč a zdochlo. Zhavil som aj 6 krát. Skúsil som už aj aditivum do nafty ale nič. Len štart sprejom štartuje keď auto stálo deň dva. To je myslím normalka že keď aj naštartuje, pár sekúnd len na pár valcov ide a skáče motor kus.a potom ide pekne... alebo môže byť preto že miesam prémium naftu s riadnou lacnou? Vždy tankujem na tej istej slovnaft... 330d 2002 135kw

Lukas64
Auto: BMW 330D
Kraj: Prešovský

Re: nekvalitna nafta? zlý štart

Piatok, 22. Januára 2016, 19:32

chod na diagnostiku relé žhavenia može byť zle a odfajči ti žhaviče a možeš vymienať znova, ak máš všetko ok auto musí isť bez problémov , ja na prve žhavenie štartujem v týchto dňoch pod tatrami okolo -15 posledný týždeň. Stačí že jeden žhavič bude zlý už to bude robiť šarapatu.

prečitaj si moj prispevok aby si mal predstavu. :D

:arrow: bmw3-e46/bmw-e46-320d-110kw-2004-ne-startovanie-bez-zhavicov-t98320.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných