... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:vymena 4:3 za 16:9 by mala byt bezproblemovaproste prehodis konektory a hotovo
Ale ako som hovoril... 16:9 hladat jedine s CD prehravacom... lebo sa robili aj s kazetakom a za ten by som nedal peniaze.. lebo to je jak z blata do kaluze
Konkretne ten co si poslal link je naozaj cely set.. ale tiez len s kazetakom...
ice.blade napísal:ako to myslis ze kazetove a nekazetove? viac menej aj moje povodne 4:3 je na kazety ajked je to tam trochen trapne :) mas foto ako vyzera bez mc?
ice.blade napísal:ak by to zozralo 6CDs box co mam v kufri bolo by mi to jedno ci je to cd alebo mc :) mozem zacat snorit po burackach a pruzit majitelov aut s 16:9
ice.blade napísal:ak by to zozralo 6CDs box co mam v kufri bolo by mi to jedno ci je to cd alebo mc :) mozem zacat snorit po burackach a pruzit majitelov aut s 16:9
Y2K napísal:JJ...toto by bolo jedno aj mne....ak je tam CD changer tak tam kludne tu kazetu znesiem.
No a mna by zaujimala vymena displeja malej navigacie (tej jednofarebnej - sorry ale nemam foto) za 4:3 alebo 16:9 farebej.
Ci by toto slo?
Jasne ze ak tam uplne ziadna navigacia nie je by to bolo horsie...ale mna zaujima toto.
A inak dik za info.
ice.blade napísal:neviem ci sa ti to oplati... ako pisal alfi musis si toho vela zohnat... display, gps antenu, gps cd/dvd modul, kabelaz... a ked si zoberes ze uz len display kde je radio stoji na ebay od 300 USD tak ta to cele bude stat cez 20 papierov a to si uz rovno mozes kupit cely kit... za taketo prachy si vies zohnat bombove autodvd radio s kamekami a bol by si urcite spokojnejsi
Y2K napísal:Ale aku antenu GPS a co to vsetko?
Asi dobre nechapem alebo teda vy mna.
Ja chcem displej 1 (povodny) dat prec a vymenit za jeden zo spominanych displejov 2.
Nic viac...
A ved v pripade 1 tam uz GPS aj antena je, ci nie?
Ci tam je aj rozdiel v navigacii?
Alebo ako to teda je?
Pretoze ak to dobre chapem, tak staci len zohnat displej (4:3 alebo 16:9) a vymenit ho za ten povodny a je.
Doplnat navigacia a kable a anteny by bolo treba ak by tam ziadna navigacia nebola a auto malo len obycajny jednoduchy displej na radio (zasa nemam obrazok).
Ci mylim sa?
ice.blade napísal:jop sry myslel som si ze tam nemas ziadnu navi... tak v tomto pripade si treba len zistit ci ti sedia koncovky a ci je to medzi sebou kompatibilne... cez vikend ked budem mat cas pojdem menit podsvietenie za modre mozem ti pofotit ake to tam mam ja na 4:3 navi