... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
belami77 napísal:ahojte chcem sa vas opitat ze aky rozdiel je medzi SACHS ADVANTAGE a medzi SACHS SUPER TOURING?? dakujem za odpovede
nadro napísal:Sachs advantage sú M-paketové tlmiče. Sachs super touring sú športové tlmiče.
belami77 napísal:
hmmm. tak ja som tie super touringi poslal naspat bo som objednaval advantage a zatial kazdy mi radil abi som dal advantage. tak dneska som ich poslal naspat martinovi46 a len dufam ze do piatku mi posle tie advantage tlmice. ako vcera este som hladal po internete ze aky je rozdiel medzi super touring a advantage a na SACHS stranke pisu ze SUPER TOURING je nahrada do standardneho podvozku a ADVANTAGE je taktiez nahrada do standard podvozku ale je to o dost tuhsi tlmic. tak neviem no uvydim.
nadro napísal:Sachs advantage sú M-paketové tlmiče. Sachs super touring sú športové tlmiče.
Junior napísal:Neviem či tie Supertouring sú športové tlmiče, ale ako píše belami vyššie, sú určite mäkšie ako advantage. Určite choď do advantage. Mne takisto v servise zle objednali, vpredu mám advantage a vzadu tie supertouring, no idem ich vymeniť za advantage, bo to tuším už nezvládajú, predné úplne v pohode.
fox1k napísal:na :-)