... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Giorgio G napísal:A pri vypnutom motore vieš pozasúvať rýchlosti?
Giorgio G napísal:Nemyslím, že by nastala chyba v prevodovke, podľa mňa spojka išla do teplých krajín.
Pri oprave musí ísť prevodovka dole tak či tak, treba potom vyskúšať na vymontovanej, či sa dajú radiť rýchlosti a tým vylúčiť jej poruchu. Ale ako vravím na 90% spojka.
Giorgio G napísal:Potom daj vedieť, ako si dopadol celkovo
Patqooo napísal:
No akurát sa znervozňujem,auto mi asi pred hodkou doniesol uz s vymenenou spojkou,isiel som ho odniesť spať do servisu,a opať začalo robiť to isté,ale len pri rýchlostiach nad 60. Zase nešla zasunúť 5ťka,naviac štartér točí o dosť dlhšie,asi 3-4sekundy ... Predtým oveľa kratšie,ďalej mi svietia kontrolky vypnutia DSC obidva ... Nervozný som z toho neskutočne,auto zobral naspať ...
Giorgio G napísal:Fúúú, tak to už som v pomykove teraz...
To, že svieti DSC, môže byť kvôli tomu, že bol odpojený snímač rýchlosti na prevodovke - vymazať na diag.
No ale aký súvis to má celé so štartérom, to mi nejde do hlavy... vážne neviem...
A čo s tiahlom, akým tiahlom? Čo vravel o ňom?
maros000 napísal:Nemas rozbitu kulisu riadenia ? Neviem ako e46 ci ma spojku lankovu alebo hydrauliku. To ze zrazu nejdu radit vsetky stupne alebo ze sa postupne pridavaju skor ukazuje na nieco zo spojkou, ze nevypina. Pozeral som E46 ma hydrauliku nemoze byt upchata a prezrata hadicka ? Nieco na ceste k od pedala k spojke. Alebo vytlacny valec.
maros000 napísal:Tak mas dva valce, jeden na pedaly a druhy na spojke.