no takze, vtedy ked som vytvaral tento prispevok, tak sa mi problem nepodarilo odstranit, ale jednoducho auto znova islo bez problemov... no teraz v zime (asi dva tyzdne dozadu) sa mi problem vratil a nevedel som ani za nic najst chybu... vymenil som vsetky zhavice, no auto stale nezhavilo .. meral som kontakty na spinacej skrinke, vsetko v poriadku, ... uz uz som chcel spravit zhavenie na priamo (na vypinac v kabine) no rozhodol som sa este raz skusit premerat zastrcku do reletka zhavenia, kde idu kontakty zo spinacky, a vtedy som nasiel chybu! je tam 6 kontaktov, na jednej strane su 3 plusove a na druhej strane su 3 minusove, pred tym som vzdy meral iba tie plusove s tym, ze minus som dal na kasnu auta, ale teraz som skusil premerat aj minusove... samozrejme na jednom minusovom sa mi stracal prud (raz tam bolo 12V, raz 5V a raz 8V), pravdepodobne bol dade prelomeny kablik, a kvoli tomu mi to raz islo a raz nie...tak som ten dany kablik odcvakol, napojil na kostru na kasnu a auto zhavy a startuje bez najmensich problemov

Bola to v podstate iba taka banalna chyba, no nervov mi to zozralo statocne

dufam, ze tento prispevok niekomu pomoze