... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Helldiver
Autor témy
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Zastavba brzdoveho posilovaca z E32 735i do E30 325i

Piatok, 5. Októbra 2007, 21:32

Chystam sa teraz venovat na svojej E30 brzdam, kedze podvozok (pruzenie a tlmenie) som uz chvalabohu vyriesil, takze, okrem ineho rozmyslam nad zastavbou brzdoveho posilovaca z E32 735i, pocul som ze to funguje celkom dobre na E30 a brzdny ucinok je velmi silny, kolesa sa daju zablokovat aj vo vyssich rychlostiach...Chcel som sa len spytat ci s tym niekto nema viac skusenosti pripadne nejake postrehy :smile:

StanyCZ

Re: Zastavba brzdoveho posilovaca z E32 735i do E30 325i

Pondelok, 8. Októbra 2007, 06:19

Helldiver napísal:
Chystam sa teraz venovat na svojej E30 brzdam, kedze podvozok (pruzenie a tlmenie) som uz chvalabohu vyriesil, takze, okrem ineho rozmyslam nad zastavbou brzdoveho posilovaca z E32 735i, pocul som ze to funguje celkom dobre na E30 a brzdny ucinok je velmi silny, kolesa sa daju zablokovat aj vo vyssich rychlostiach...Chcel som sa len spytat ci s tym niekto nema viac skusenosti pripadne nejake postrehy :smile:
;;

Mám dvojitý posilovač z e32ky v e30ce,jde to prohodit celkem bez problémů :wink:
Akorát já mám 335 tam je víc místa vedle sání u 325i budeš muset dostat nádobku mimo brzdoví posilovač bude tam vadit sání

StanyCZ

Pondelok, 8. Októbra 2007, 14:49

Na hydrauliku s vyflákni brzdí to na hovno :!: Dej dvojitej podtlakovej posilovač
Obrázok Obrázok
Já to mám ve své 335ce v pohodě u 325 budeš muset dát tu nádobku trochu stranou.
Obrázok Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní