Caute prestalo mi svietit interierove osvetlenie vozidla na bmw e38.. nejak som to deaktivoval klucom neviem ako zacalo to pipat a odvtedy nesvieti.. skusal som aj podrzat 3-8 sekund to hlavne vnutorne svetlo a nic stale nesvieti.. prosim poradte mi pozeral som aj poistky s tym to nema asi nic spolocne.. tie dve oranzove diody co tam su tie svietia ale svetlo nejde zapnut..prosim poradte mi
BMW E38 728iLA ex Škoda Octavia 1.9SDi ex Fiat Marea Weekend 1.6 16v ex
mozno sprosta otazka, ale skusil si ho nedrzat, iba stlacit, napr. aj po nastartovani, ci vobec svieti? Ak ti nesvieti vobec, tak to bude asi mechanicky problem (tlacitko, kabelaz, jednotka)
Skusal som vselijak ho stlacat aj ostatne aj tlacitka na kluci.. ja ked som kupil auto tak nesvietilo nic.. potom raz som isirl do auta a drzal som tlacitko na kluci na otvaranie dveri aby sa aj okna stiahli dole.. a jak som otvoril vodicove dvere tak vtedy zacalo vsetko normalne svietit ako ma.. ale raz som mal otvorene okno na aute a zamkol som a zacal hukat alarm a odvtedy to zase nesvieti.. nechapem co to ma byt
BMW E38 728iLA ex Škoda Octavia 1.9SDi ex Fiat Marea Weekend 1.6 16v ex
osvetlenie ma svieti uz po odomknuti auta, nie az ked sa otvoria dvere... ak sa to svetlo nezapne ako ked nastartujes a stlacis to stredne, tak vravim ze to bude skor problem niekde inde, nie v nastaveni.... tlacitko/elektrika/jednotka
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
no...já si nejsem úplně jistý, ale neřídí u E38 vnitřní osvětlení general modul? Pamatuju si, že jednou se snejk hrabal u mě v autě a jako véélkou srandičku mi zapojil přední ostřikovače na vnitřní osvětlení, takže když jsem uvnitř rozsvítil, tak mi zašlo chcát na přední sklo :-) A říkal, že to udělal v general modulu.