... všetko o BMW ...
Roman23 napísal:Toto som riešil tiež,po štarte,motor naskočil normálne,celý sa jemne chvel a raz začas,každých 15-30sekúnd padli otáčky tak o 100-200 ale hneď stúpli nas5 a takto až kým sa neohrial.Za tepla bez problému.Tiež som menil separator,hadice okolo neho,sacie gumené hadice,škrtiaca klapka,volnobežný ventil a nič tomu nepomohlo.Nakoniec som pretesnil Vanos a odvtedy kolkokrát ani neviem že je naštartované.Výmena vanosu je brnkačka za 3 hodiny som to mal zožraté a tesnenia stoja na dualvanos 40€.A nech mi nikto nehovorý že tie tesnenia vanosu vydržia veľa km.Moje auto má 130000km a tesnenia na sračku,v ruke som ich nalámal na molekuly,také boli od toho horúceho oleja vyhriate.Cau, podarilo sa ti prist na to co to je? Mam podobny problem, rovnaky motor, tiez skoro vsetko nove alebo precistene.. motor bol vonku a po zlozeni (pol roka stal minimalne) robi to iste jak tebe, po starte trasie motor a kolisu otacky (skor padaju raz za cas) a ked sa zohreje je vsetko ok...
Johnny_R6 napísal:Chlapi, po novom pretesnený vanos .. vymenené teplotné čidlá kvapaliny a nasávaného vzduchu, štart sa o dosť zlepšil .. no mám podozrenie na škrtiacu, jebe jej.... celému autu jebe .....čím viac sa staráš tým horšie