... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

marc.o
Autor témy
Auto: 530xd f10
Kraj: Prešovský

E60 530 xd/06

Pondelok, 4. Augusta 2014, 12:09

Dobry den,
pozna niekto-popripade uz to bol niekto ocekovat?:
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-xd-m-packet-id4441212.html

dost dlho tam uz je, cena pomaly klesa... zvonka vyzera celkom dobre, zvnutra sa o to asi nestara vobec .. kilometre a dpf su u tohto kusu urcite nonsens .. a velka otazka je ci bola burana ked ma Mpaket a facelift svetla ..

Dakujem vopred za vsetky postrehy.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: E60 530 xd/06

Pondelok, 4. Augusta 2014, 12:34

dal by som si majzla, vidim tam dorabane LCI svetla, dorabany packet...treba zistit preco, ci to nahodou nebude po nejakom dobrom facelifte ;)

spekter
Auto: bmw E60 535d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 4. Augusta 2014, 15:56

tu hore ma chalan pravdu, vyfuk je podzrivo schovany vela veci dorobenych ani to vnutro nevyzera najnovsie i ked zle fotky. A hlavne sa predava vyse pol roka

marc.o
Autor témy

Nedeľa, 10. Augusta 2014, 08:09

Je tam vela otaznikov... hladam dalej, Dakujem!

miso_525d
Auto: SOBI 20

Pondelok, 11. Augusta 2014, 08:33

interier je uplne zniceny... najazd tohto kusu odhadujem tak cca dvojnasobok toho, co pise predavajuci

marc.o
Autor témy

Sobota, 16. Augusta 2014, 15:00

a co toto?
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-xd-at-id5671526.html

nema to vybavu aku pozadujem, ale cena je hlllboko pod moj rozpocet ..

sandrito
Auto: BMW e61 530d LCi

Sobota, 16. Augusta 2014, 20:20

No ten predný naraznik ale vobec nelicuje asi bolo bum s predu, nie?
Ex:Fiat Punto
Ex:Suzuki Swift
EX:Pugeot 208
VW Passat R6 SFI 4motion
BMW e46 320d
BMW e61 530xd
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 96153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

PeqpeK

Sobota, 16. Augusta 2014, 20:54

no ten predok je tusim cely daky divny, aj blatniky...a nie je to 2007

marc.o
Autor témy

Sobota, 16. Augusta 2014, 21:27

take dajake polamane to tam ma cawo... bieda bieduca na tom slovenskom trhu... nebudem si kupovat nieco co ma neuspokoji ... takze love pod vankusom ostavaju, trochu necham posobit cas zmiesany s pracou, mali by sa ich nasledkom trochu okotit... a neskor uvidime co ponuka ukaze :-"

Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 16. Augusta 2014, 21:32

je to 20.04.2006
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

marc.o
Autor témy

Pondelok, 25. Augusta 2014, 16:03

v poslednom case sa mi lubi toto:
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-xi-id5505217.html
toto by ma z hladiska servisnych nakladov asi tesilo viac, nebrazdim moc dialnice ..

marc.o
Autor témy

Sobota, 6. Septembra 2014, 15:40

Zdravim,
tak chlapi nedalo mi a bol som to pozriet: http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-xd-m-packet-id4441212.html

Moje dojmy:
+ auto sice zvonku spinave, ale vonkajsi mpaket dorobeny celkom pekne, nikde nic netrci, vsetko ok, nevyzera byt po buracke, a ak ano, celkom pekne spravene
+ interier sice spinavy, ale nezniceny neoskrabany, koza nepotrhana nepopukana, strop cisty
+ motor pekny chod, neni od oleja, startuje pekne, isiel velmi pekne za plynom, priemerku mu na idrive ukazovalo 8l, na idrive ziadne chyby
+ repasovana prevodovka, vravel ze zaciatkom tohto roka, a je to citit, radi krasne aj podraduje, netrha, parada
+ dobre brzdy, pekne to brzdi a kotuce este v pohode
+ k autu zimna sada, zevraj malo jazdene gumy 17'

- nefunguje klima, vravel ze ju mal naposledy napustenu minuly rok, ale po par dnoch vyfucala, ze len niekde dierka (spravil som chybu ze som si nevsimol na volnobehu ci zopne cerpadlo a dvihnu sa otacky...
- kolesa pekne, auto stoji siroko, ale vsetky styri suchaju o blatniky, predne aj o vnutorne blatniky, na vsetkych 4 gumach 2-3mm ryha po celom obvode... gumy maju este nejaky dezen, ale po dazdi by som s nimi veru nechcel jazdit
- auto spinave, zvonka klasika, ale zvnutra, ooo boze moj, to auto uz nebolo vysavane asi rok, tak jak to ma spinave na fotkach, a este viac, a to ma tie fotky v tom inzerate uz hodne dlho .. sedacky az tmavohnede, na podlahe piesok trava blato, a zadne sedacky okopane cely zadok okopany, lebo vzadu ma tri autosedacky ... dvihal som podlahove gumy tak aspon ze pod nimi sucho .. uz som si myslel ze bolo vytopene, podla toho brudu. V aute "sem-tam" fajci, necitit to tam, ale citit ze je to prevonane niecim...
- DPF vykuchane, ked som cuval z parkoviska a trosku som mu dupol lebo sli uz auta, tak si zacmudil, ked som neskor knedlikoval pocas jazdy, uz to moc vidiet v spetaku nebolo .. zadok ale okolo vyfuku ocmudeny, lave svetlo od toho tmavsie nez prave, ked som potiahol prstom tak to neslo dole, neviem ci sa to da vycistit alebo to ma vnutri svetla...
- otacal som sa na ceste, cim viac som tocil tak riadenie slo tazsie, neviem ci to bolo tymi kolesami .. aktivne riadenie to nema
- nema stresne okno, moje velke sklamanie, ja moooc chcem stresne okno v e60... v inzerate je zaskrtnute
- pofl predne svetla, neviem ci sa maju natacat, jeho sa vobec nenatacali
- ma servisnu knizku, ale to auto nejak cudne cestovalo, najprv je tam cesko asi 5x, potom nemecko asi 3x, a potom zase cesko 1x, knizka je do 180tisic, on vravel ze to kupil od cecha, asi nejakeho kseftara lebo ten ho mal zevraj dva mesiace, a zevraj ho doviezol z nemecka .. som zmateny...

Nakoniec mi vravel ze za menej ako 10500 ho nepusti, lebo ta prevodovka ho stala nemale peniaze. Ani som moc nezjednaval, len som sa ho spytal ci sa s cenou da nieco spravit koli cistote auta a tej klime.

Takze suma sumarum, celkom pekne auto, servis urobeny, dobra spotreba a vykon, len ho umyt a povysavat a bude to krasavec. Myslim ze niekomu menej narocnemu komu nevadi ze nejde klima(su taky ktory ju nechcu lebo im nerobi dobre), ze to nema stresne, ze mu cuchaju gumy, ze to ma cudnu minulost a ze to cmudi jak avia lebo tam neni dpf, to auto pekne posluzi. Mne nie, ja ocakavam od auta za skoro 11tisic trochu viac :roll:

PeqpeK

Nedeľa, 7. Septembra 2014, 19:05

marc.o napísal:
Zdravim,
tak chlapi nedalo mi a bol som to pozriet: http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-xd-m-packet-id4441212.html

Moje dojmy:
+ auto sice zvonku spinave, ale vonkajsi mpaket dorobeny celkom pekne, nikde nic netrci, vsetko ok, nevyzera byt po buracke, a ak ano, celkom pekne spravene
+ interier sice spinavy, ale nezniceny neoskrabany, koza nepotrhana nepopukana, strop cisty
+ motor pekny chod, neni od oleja, startuje pekne, isiel velmi pekne za plynom, priemerku mu na idrive ukazovalo 8l, na idrive ziadne chyby
+ repasovana prevodovka, vravel ze zaciatkom tohto roka, a je to citit, radi krasne aj podraduje, netrha, parada
+ dobre brzdy, pekne to brzdi a kotuce este v pohode
+ k autu zimna sada, zevraj malo jazdene gumy 17'

- nefunguje klima, vravel ze ju mal naposledy napustenu minuly rok, ale po par dnoch vyfucala, ze len niekde dierka (spravil som chybu ze som si nevsimol na volnobehu ci zopne cerpadlo a dvihnu sa otacky...
- kolesa pekne, auto stoji siroko, ale vsetky styri suchaju o blatniky, predne aj o vnutorne blatniky, na vsetkych 4 gumach 2-3mm ryha po celom obvode... gumy maju este nejaky dezen, ale po dazdi by som s nimi veru nechcel jazdit
- auto spinave, zvonka klasika, ale zvnutra, ooo boze moj, to auto uz nebolo vysavane asi rok, tak jak to ma spinave na fotkach, a este viac, a to ma tie fotky v tom inzerate uz hodne dlho .. sedacky az tmavohnede, na podlahe piesok trava blato, a zadne sedacky okopane cely zadok okopany, lebo vzadu ma tri autosedacky ... dvihal som podlahove gumy tak aspon ze pod nimi sucho .. uz som si myslel ze bolo vytopene, podla toho brudu. V aute "sem-tam" fajci, necitit to tam, ale citit ze je to prevonane niecim...
- DPF vykuchane, ked som cuval z parkoviska a trosku som mu dupol lebo sli uz auta, tak si zacmudil, ked som neskor knedlikoval pocas jazdy, uz to moc vidiet v spetaku nebolo .. zadok ale okolo vyfuku ocmudeny, lave svetlo od toho tmavsie nez prave, ked som potiahol prstom tak to neslo dole, neviem ci sa to da vycistit alebo to ma vnutri svetla...
- otacal som sa na ceste, cim viac som tocil tak riadenie slo tazsie, neviem ci to bolo tymi kolesami .. aktivne riadenie to nema
- nema stresne okno, moje velke sklamanie, ja moooc chcem stresne okno v e60... v inzerate je zaskrtnute
- pofl predne svetla, neviem ci sa maju natacat, jeho sa vobec nenatacali
- ma servisnu knizku, ale to auto nejak cudne cestovalo, najprv je tam cesko asi 5x, potom nemecko asi 3x, a potom zase cesko 1x, knizka je do 180tisic, on vravel ze to kupil od cecha, asi nejakeho kseftara lebo ten ho mal zevraj dva mesiace, a zevraj ho doviezol z nemecka .. som zmateny...

Nakoniec mi vravel ze za menej ako 10500 ho nepusti, lebo ta prevodovka ho stala nemale peniaze. Ani som moc nezjednaval, len som sa ho spytal ci sa s cenou da nieco spravit koli cistote auta a tej klime.

Takze suma sumarum, celkom pekne auto, servis urobeny, dobra spotreba a vykon, len ho umyt a povysavat a bude to krasavec. Myslim ze niekomu menej narocnemu komu nevadi ze nejde klima(su taky ktory ju nechcu lebo im nerobi dobre), ze to nema stresne, ze mu cuchaju gumy, ze to ma cudnu minulost a ze to cmudi jak avia lebo tam neni dpf, to auto pekne posluzi. Mne nie, ja ocakavam od auta za skoro 11tisic trochu viac :roll:

pekna recenzia :thumbup:
ale myslim, ze na slovensku sa ti bude za 11tisic tazsie hladat TOPka...

upir156
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 7. Septembra 2014, 19:45

marc.o napísal:
v poslednom case sa mi lubi toto:
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-xi-id5505217.html
toto by ma z hladiska servisnych nakladov asi tesilo viac, nebrazdim moc dialnice ..

Túto 5-ku poznám, dovezená pár rokov dozadu z Nemecka v pôvodnom stave.

marc.o
Autor témy

Pondelok, 8. Septembra 2014, 00:13

PeqpeK mas pravdu, celkom s tym suhlasim. Ani som s tym k tomu autu nesiel ze to bude topka, chcel som len vediet ake investicie potrebuje. Ja rad okolo auta beham, opravujem, mna by nove auto nebavilo :lol:
Na tom aute je ale veci ktore uz neovplivnim, a preto hladam dalej, samozrejme s tym ze rozpocet musi byt navyseny o par tisic, bez toho si ja svoj ideal nenajdem.

upir156 vyzera byt fesanda :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných