... všetko o BMW ...
19palec05 napísal:Dakujem pekne.Este sa chcem spytat na tie vstreky,daju aj na diagnostike zistit ci su zle alebo iba ich treba dat na stolicu otestovat?
PeqpeK napísal:ako som pisal, na diagnostike vies zistit zvysene korekcie, to vsak nie je vzdy zarukou toho, ze ti tam niektory vstrek necika...urobil by som to ako preventivku po kupe auta...
treba sa zamerat na chod motora
19palec05 napísal:Ak by nahodou stala triska mozem odpalit aj motor ze?Aka je asi tak zivotnost trisiek a ako im pomoct prezit?Aditiva a hotovo?
PeqpeK napísal:ano, moze prepalit dielu do piestu, ale to sa casto nestava, najskor byvaju problemy s chodom motora
no zivotnost im predlzis tym ze nebudes tankovat hnoje a mozno aj tymi aditivami...ak si nie si isty tak po kupe daj trysky na stolicu pripadne vycistit ultrazvukom
zivotnost sa neda urcit, ked tam budes tankovat hnoje tak ich odserkas celkom rychlo :)
19palec05 napísal:Nazdar.Chcem sa spytat ci by sa tu nenasiel niekto vo Zvolene alebo v blizkom okoli ktori sa rozumie e46-ke a mal by diagnostiku a bol by ochotny ist somnou pozriet jednu 320d buduci buduci vikend?
Dakujem budem vdacny ak sa niekto najde,samozrejme to nechcem zadarmo,nejaku rozumnu cenu som ochotny si priplatit za diagnostiku:)
nadro napísal:Buduci vikend budu vsetci na dobrej nive
19palec05 napísal:To mi moc nepomozea co tam bude akoze?