... všetko o BMW ...

za chvilku sa dozvies, ze bmw musi mat r6 pod kapotou.
  za chvilku sa dozvies, ze bmw musi mat r6 pod kapotou. 
											cptObvious napísal:obe auta si dal e60 a pises, ze chces fko...
btw, rozhodne chod 525d, 20d sice nie je uplne zla, ale predsa len mat bmw znamena mat nejaky ten "edge" nad zvyskom premavky. Tento motor v tomto aute uz je na hrane.
btw, tesim sa na flameza chvilku sa dozvies, ze bmw musi mat r6 pod kapotou.
 ano nema to zvuk R6 ale vo vnutri to dako nepocut a pomer vykon/spotreba je fajn
  ano nema to zvuk R6 ale vo vnutri to dako nepocut a pomer vykon/spotreba je fajn 
											Pežot napísal:Netreba vybavu? O tom pochybujem. Kedze auto bez vybavy strati cenu hned ako ho kupis. :)
Neviem ci je najlepsia volba ist do prvych F10 ...
Skus ked tak popozerat posledne E61.

cptObvious napísal:presne preto hovorim aj ja f-kovu 525d, tam je dynamicky na urovni trojkoveho 20d, kde uz mas slusny naskok oproti standardnej populacii na cestach, ktory sa samozrejme da zvysit upravou softu a hardware.
520d je uz na hrane a blizi sa k nej dynamicky uz akykolvek mainstream na dostrel.

tento motor 525d twinturbo nieje na take vyzitie je to skor na pohodlne vozenie v 5er za fajn spotrebu s ohladom na velkost vahu auta xdrive a automat. a xdrive je plus kvoli zime. ano ten 2.0d twinturbo 218PS a 450Nm ide celkom slusne v sport rezime moze potvrdit thx24 s e90330d ked som siel za nim zo Smokovca do PP a nestratil ma velmi :) alebo johny808 s e46330ci tiez neusiel z MT do RK..
 tento motor 525d twinturbo nieje na take vyzitie je to skor na pohodlne vozenie v 5er za fajn spotrebu s ohladom na velkost vahu auta xdrive a automat. a xdrive je plus kvoli zime. ano ten 2.0d twinturbo 218PS a 450Nm ide celkom slusne v sport rezime moze potvrdit thx24 s e90330d ked som siel za nim zo Smokovca do PP a nestratil ma velmi :) alebo johny808 s e46330ci tiez neusiel z MT do RK.. ale pre predstavu F11 525xd http://www.youtube.com/watch?v=PI0hNXwTY5Y
  ale pre predstavu F11 525xd http://www.youtube.com/watch?v=PI0hNXwTY5Y