... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

fero1.8is
Autor témy
Auto: bmw e36 1,8is
Kraj: Trenčiansky

bmw e36 1.8is a turbo

Streda, 5. Marca 2014, 23:08

Nazdar .. som tu novi a chcel by som sa informovat a nechat si poradit .. za rady vopred vdaka!! Rad bysom do mojho iska natlacil turbenko .. uz som o tom veeela cital ale zial nikde som sa nedocital kde by som to turbo mohol zohnat :? . Nasiel som na nete par stranok kde maju tieto kity no bud to bolo az z usa alebo to nebol moj objem ...
Takze ak niekto viete kde sem s tim .. DAKUJEM

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Re: bmw e36 1.8is a turbo

Štvrtok, 6. Marca 2014, 10:40

fero1.8is napísal:
Nazdar .. som tu novi(y) ...

tak budem "jemny" :lol:
asi to je tvoje prve (alebo prve poriadne) auto tak mas s nim urcite velke plany...nie si prvy (asi ani posledny)
realny narast vykonu s tym aby to bolo aj ako tak spolahlive je cca 50k (cize cca 190k)
neviem ake sady si pozeral, no nie je to tak ako si predstavujes ze "kupim na eBay turbo, otvorim kapotu, namontujem ho (10-15 min) a idem sa vozit" je to trochu zlozitejsie a hlavne nedoraba sa len turbo, ale X dalsich veci...
investicia cca 3-5000€ (ked si to nebudes robit sam)

cize spotrebitelska rada, predaj iS a kup si 325i/328i :thumbup:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

fero1.8is
Autor témy

Štvrtok, 6. Marca 2014, 20:31

OK .... tak asi tolko nespadol som z jablone ... vdaka ze si mi ukazal tvoje vedomosti =D> =D> =D> ale na to som sa nepital.. nepotrebujem sa tu z nikym natahovat o p...vinach a hlavne o mojom pisani ... potrebujem vediet kde na svk alebo cz sa da kupit to turbo ... dakujem ti za pochopenie .. ked sa vyznas tak porad kde to mozem kupit .. o montaz sa nemusis bat zivia ma auta asi tolko.. kedze firmi co predavaju nahradne dieli tento tovar nemaju pitam sa vas ....

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Piatok, 7. Marca 2014, 06:38

zbehni do cobratuningu, vykešuj 4-5litrov a auto bude oturbené

čo iné chceš počuť? na oturbenie auta potrebuješ nejaké tie znalosti, zručnosti, a hlavne veľa peňazí

2možnosti:
1. lacné turbo z hocičoho, lacné vedenie vzduchu s nejakým IC, lacné doma pozvárané zvody len aby ako tak držali, pôvodná elektrika, RJ, bude to za pár stoviek €, bude to kúsok jazdiť, aj keď blbo, za mesiac si podpáliš ventily a dojazdil si
2. poriadne turbo veľkosťou a parametrami vhodné na tvoj motor a na očakávaný výkon, k tomu vhodné IC, komplet výfuk a zvody na mieru, programovatená RJ, prerobenie celej elektriky motora, kvalitné naprogramovanie aby to išlo bez problémov a so správnou zmesou pri nízkych otáčkach, pri plnom booste, a aj pri čiastočnom zaťažení, a ešte zopár vecí čo som nespomenul, to ťa bude stáť tých niekoľko tisícok €
turbo kúpiš napr. z ebayu, na tvoje isko by bolo vhodné napr. nejaké T3/T4 s A/R60, s tým by si sa mohol dostať na nejakých 220ps
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Dogg88

Piatok, 7. Marca 2014, 09:04

fero1.8is napísal:
... o montaz sa nemusis bat zivia ma auta asi tolko...

v tom pripade sa cudujem ze sa pytas nas a neurobis si to sam :wink:
pri takom motore je to v podstate cista mechanika, takze pokial mas zdrave ruky tak to zvladnes sam a turbo si tam "dopasujes" a nemusis kupovat "drahe" kity

tu mozes cerpat inspiraciu:
:arrow: pribehy-nasich-aut/e30-320i-325i-m52b25-obycajna-seriovka-t51346.html
:arrow: pribehy-nasich-aut/ex-now-e34-535i-m30b35turbo-t25364-90.html?hilit=535i turbo
:arrow: boubou-u3171.html

fero1.8is
Autor témy

Piatok, 7. Marca 2014, 15:36

Boze moj!!! Clapci .. ja sa nepitam ako!!!! Ale kde!!! Som jebnuty ja alebo co?? Ocividne nema zmysel sa sem registrovat a stracat tu cas to co som sa tu dozvedel som vedel uz aj pred tym ... tak dakujem za pozornost aj ked mi nikto z vas nejako neporadil .. jedine co som chcel vediet je to KDE SA TAKE TURBO DA KUPIT NA SVK ALEBO CZ!! nechcem kupovat sracky z eBay na ktore mi nikto neposkytne ziadnu zaruku .. tak ak konecne niekdo z inteligentnych stvoreni pochopil na co sa vlastne pitam budem velmi vdacni za radu ..

A prosim vas nepiste mi co treba ako urobit to ma nezaujma ... dakujem!!!!!!

Dogg88

Piatok, 7. Marca 2014, 15:51

co sa zavzdusnujes? :lol:
som ti jasne napisal ze ak si automechanik tak si tam turbo dopasujes...trebárs aj z Avie
ci ti mam napisat presnu adresu kde ta Avia parkuje?

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Piatok, 7. Marca 2014, 18:41

fero1.8is napísal:
Boze moj!!! Clapci .. ja sa nepitam ako!!!! Ale kde!!! Som jebnuty ja alebo co?? Ocividne nema zmysel sa sem registrovat a stracat tu cas to co som sa tu dozvedel som vedel uz aj pred tym ... tak dakujem za pozornost aj ked mi nikto z vas nejako neporadil .. jedine co som chcel vediet je to KDE SA TAKE TURBO DA KUPIT NA SVK ALEBO CZ!! nechcem kupovat sracky z eBay na ktore mi nikto neposkytne ziadnu zaruku .. tak ak konecne niekdo z inteligentnych stvoreni pochopil na co sa vlastne pitam budem velmi vdacni za radu ..

A prosim vas nepiste mi co treba ako urobit to ma nezaujma ... dakujem!!!!!!

Cau, co vsetko potrebujes? Len turbo, alebo aj IC, hadice, rury, RJ...? Vieme dodat vsetko.
Daj vediet.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných