Zdravím všetkých , som čerstvým členom klubu BMW a veľmi rád by som sa zaradil medzi vás aj svojou auto-výbavičkou . Už od augustu bojujem s výberom jazdeného auta (keďže financie nové nedovolia), kde som sa pohrával s myšlienkou a voľbou zameranou na okruh značiek Audi s modelom A6 , A5 a BMW s modelom 5(e60) , 3 (e92). Nakoniec moja voľba smeruje k BMW , nakoľko na VW group po predošlých skúsenostiach so Šošovicou zanevrel. Keďže jazdíme v aute maximálne dvaja , kľudne by postačilo aj Coupe E92 no bohužiaľ na Slovensku som nič , čo by spĺňalo moje predstavy doteraz nenašiel , ale objavil sa jeden inzerát na 5r e60 2007/10 , 530iX , ktorý ma zaujal a vyzerá , že by mohol mať poctivé kilometre :
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530xi-xdr ... 85704.html VIN:WBANV71010CK07250 , pozeral som niektoré overenia na internete a vyzerá , že tie KM sú naozaj poctivé a kamarát mi skontroloval poistné udalosti a vyzerá že bol opravovaný zadný nárazník škoda 1000e. Nepodarilo sa mi ešte dostať k servisnej histórií vozidla v BMW , ale snáď v priebehu po/ut sa ku nej dostanem.
Moja otázka smeruje k skúsenejším a keďže nemám žiadne skúsenosti , či by sa nenašiel niekto ostrieľaný z okolia Sabinova , kto by si našiel čas a pomohol by mi pri skúšaní a kontrole auta ? Prípadne je problém s autom , ktoré je kupované na Slovensku na s.r.o , čachremachre s DPH ?
Ešte malý doplnok , majiteľ mi v mailovej komunikacií oznámil nefunkčnú roletku zadného skla , čo by som možno ako veľkú tragédiu nebral pri danej cene a veku vozidla.
Michal