chalani mam na vas dve otazky dam to takto ako priklad jozko kupi moje auto na 3splatky jednu zaplati vezme si auto no na dalsie splatky uz nema a je tak nezodpovedny ze ani po 30tich dnoch auto neprihlasi a tak je pisane stale na mna ja mu auto vezmem koli neplateniu no chcem auto prepisat opet na seba cize nic sa nemeni ani spz a ani udaje v tp a moja otazka znie je mozne to prepisat opet na mna bez KOcky alebo sa musi ist opet na KO ako sa to riesi ked to auto je stale na mna ze sa nic nemeni dakujem
druhtazkaautjekupovane na svk cize je j registrovane na svk no kupil som ho zo zahranicia moja otazka znie je potrebne platit registracnu dan ked uz bolo auto na svk registrovane a ci staci urobit klasicky ukon ako kedysi pri dovoze auta cca za 400e dakujem
osobne si myslim ze tam ziaden problem nebude.. udas dovod a ak je tam normalyn policajt tak ti to prihlasi, ak je tam megero, tak ti povie co mas spravit.. nevidim problem to prihlasit naspet.. mozno bude pytat KO, lebo legislativa.. co sa tyka registracnej dane.. trosku zapoj mozog :) plati to len pre auta ktore este neboli registrovane na SK.. ty mas SK znacky, SK TP, SK vsetko,
diky uvidim zajtra a cosyka toh regstracneh poplatku tak pozor to aut bolo na slovensku prihlasene potom ho kupil niekto zo zahranicia a prihlasil ho v danej krajine cize uz nieje na svk znackach a ja by som ho chcel prihlasit na svk znacky a preto by ma zauimalo ked uz raz bolo na svk ci je nutne riesit tie poplatky alebo bude stacit ko stk ek reciklacny poplatok preklady a prepis ako to bolo kedysi
este jedna otazka pri opatovnom prihlaseni auta je nutne vykonat aj obhliadku policajtom alebo tam auto nemusi vobec byt kedze sa tam nic nezmenilo dakujem
Nemusi byt obhliadka, je to zrusenie aviza/zrusenie odhlasky a auto je nadalej na tebe, stoji to 6euro, pripadne 12e ak bol aj maly plastovy technicak, lebo aj ten budes mat potom novy. Iba doklad PZP, obciansky a velky TP, mala ziadost, a kolky.