MajoNM napísal:pozri sa ja nepotrebujem ziadny cukrik a ine somariny,ja potrebujem aby auto bolo po technickej stranke v poriadku a to ze ci uuz ma po sebe nejake skrabanceky,budem riesit ako posledne.
Autá ktoré si sem dal sú s najväčšou pravdepodobnosťou dovezené na kšeft, takže prvoradá je vždy cena + nejaká ta prirážka. Nikto nedovezie auto, neprihlási ho, nespraví opravy (maximálne to nejako pozliepa) a nepredá ho tak lacno len aby spravil kupcovi radosť. Môžem sa mýliť (ale pochybujem že to tak nie je), základ je vždy prehliadka, diagnostika...
Jedna osobná skúsenosť, pár rokov dozadu sme v rodine hľadali E39, zablúdili sme aj do bazáru v Bánovciach, samozrejme všetko úplne inak ako na foto a v popise, úplná servisná história znamenala jediný záznam v knižke z roku 98, výbava nesedela, stav hrozný... človek z bazáru povedal na rovinu, citujem: "mňa nezaujíma stav, jediné čo ma zaujíma je cena, kúpim to najlacnejšie, doveziem a predám"... obraz si sprav sám
Čo sa týka motorov, 100kW mali čerpadlá BOSCH VP44, ktoré neboli veľmi spoľahlivé a je to pomerne drahá vec, common-rail ová verzia 110kW je spoľahlivejšia (ale drahšia)