zdravíčko, http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320-d-id4009994.html nieje toto tá trojka čo sa nedávno predávala za 2500 ako búračka ? na ľavý predný blatník ? ak sa mýlim tak pardon ale sa mi aj tie disky zdali povedome...
Ano, je to ona, vcera som na to upozornil v predaji aut, v byvalej teme, teda byvaleho majitela a o chvilu to cele zmizlo. Takze to asi kupil nejaky kseftar a nejak sa dohodol s byvalim majitelom auta aby nebol zaznam o tom nejak verejne, ze auto bolo burane... Je to pajta.
klasicky slovensky biznis :) kupit za lacno predat drahsie. Mam pocit ze o auto bolo dobre starane a ani ten ten tukanec nebol velky. Cena bola dobra tak sa to predalo rychlo. Co ma ale viac serie je ta nekvalitna robota naraznik je totalne zle dopasovany hlavne ta medzera medzi blatnikom a naraznikom je obrovska. Inak auto bolo buchnute z pravej strany z ktorej pre istotu niesu ziadne fotky.
klasika... ale ešte krásnejšie bolo pred pár týždňami čo klubák predal 320d čiernu, 343000km,2500e,oranžové smerovky, o 2 dni na autobazare a bazoši, 3600eur,niečo cez 200000km, zachovalý stav a podobné bláboty... kurva