... všetko o BMW ...
Pr.danco napísal:Majiteľ toho strieborného uvádza že je zo senice ale som ho ešte v mojom meste nevidel..
andys napísal:
3 roky by malo jazdiť v Šaštin Stráže, predtým v Piešťanoch
druhé čierne je pôvodom z CZ, dovezené v máji
veľa ľudí ma odhovára, že za tú cenu musím kúpiť lepšie auto, ale ja som 3 mesiace nič nenašiel...
MateX3 napísal:
radšej za takú cenu kúpiť hyundai iX35 s klimatizáciou.
andys napísal:
s takouto radou si prvý![]()
skôr mi radili dofukovacie sedačky, lepšiu výbavu, menej km (asi nemožné)
prípadne radšej doplatiť na facelift...
Pr.danco napísal:Tak záleží aj od toho ako veľmi sa do bmw rozumejú keď ti dávajú takéto odborné rady:) Lebo hodil si sem M-paketovú E60 v automate a v dobrej výbave atď podľa môjho názoru nie v zlej cene..ale to je len môj názor. Ak by náhodou tvoji kamaráti vedeli zohnať nejakú 2010 v plnke a m-pakete do 10tis eur tak hod sem kontakt myslím že viacej klubákou bude za
MateX3 napísal:
12 000 EUR za E60 bavor v peknej výbave s Mpacketom, automatom..., radšej pozerať po overiteľnej servisnej histórii (nie servisná kniha) a skutočných km. Od známych by som si nenechal poradiť nakoľko je vždy otázne, ako sú tí známi kompetentní v radení o kúpu konkrétneho vozidla?
MateX3 napísal:12 000 EUR za E60 bavor v peknej výbave s Mpacketom, automatom..., radšej pozerať po overiteľnej servisnej histórii (nie servisná kniha) a skutočných km.
MateX3 napísal:cena akuratna na tieto kusy, nic v zlom som nemyslel