... všetko o BMW ...
cretino napísal:..chod ju pozriet (hlavne s niekym, kto sa aspon trosku vyzna), z fotiek vyzera dobre a za tu cenu nemas co riesit. Treba sa odviezt, vyskusat tah ci je vanos OK a vsetky standardne veci okolo a mas pekne nacinie na ukoncenie leta
wino napísal:Myslim ze si v zlej sekcii. Ale co sa tyka toho auta, riesilo sa to na ceskom klube. Zevraj je to haraburda, po buracke. Skus pozriet tam, nepamatam si to presne,,
ok dik moc idem to omrknut
jokkke napísal:
No ja som momentalne v irsku.... A chcem si zaobstarat M3 ked dojdem v novembri jebnut pod plachtu a nech caka na teplo ... pokukujem po nete a hladam daco idealne.... No nic moc som nenasiel ... Ohladom nejakeho mechanika urcite bude musiet ist niekto co ma taku m3 a vie o com je rec .. takze jedine bmwklub
cretino napísal:
ono je akosi maly tychto aut na predaj v dobrom stave, vo väcsine pripadov su chudata auta bez patricneho servisu (lebo nie je lacny) a ked sa nejaka pekna najde, tak treba pocitat s cenou prevysujucou 8000€..
inak neviem ci si zaregistroval novinku ohladne registracnej dane od oktobra, tento kusok ta po prihlaseni vyjde o cca 2500€ + cesta (ko, stk, emisna, prihlasovacia byrokracia,registracna dan!,...) viac.. potom sa uz treba obzerat na tunajsom trhu a zacat prehovarat tunajsich majitelov :)