... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
martiner
Autor témy
Auto: BMW e46
Kraj: Košický

podtlakove hadicky e46 - objednavka

Pondelok, 7. Novembra 2011, 10:20

caute, napisal som na norik.sk ohladne podtlakovych hadiciek (3,5 x 2 mm, na ovladanie turba, EGR... kto by nevedel :-" ) a nasledne, podla odpovede ich budem mozno aj objednavat, takze kto by chcel/uvazuje o kupe/ objednat moze sa pridat, s tym, ze to budem moct dodat v Ke alebo Br....alebo ak ma niekto lepsi napad odkial to objednat, kludne si necham poradit :-k

martiner
Autor témy

Re: podtlakove hadicky e46 - objednavka

Pondelok, 7. Novembra 2011, 11:17

takze uz prisla odpoved: daju sa objednat jednotlive kusy hadiciek podla bmwfans, co nebol moj prvotny zamer, nakolko som chcel tu hadicku objednat na metre a pomenit vsetko, co bude treba....no nic hladam dalej [-o<

martiner
Autor témy

Utorok, 8. Novembra 2011, 13:22

uvitam pripadne navrhy, kde by sa to dalo zakupit, nakolko to nie je az take lahke zohnat hadicky tohto rozmeru.... #-o

mono3
Auto: BMW X5 E53
Kraj: Žilinský

Utorok, 8. Novembra 2011, 13:50

ja som tie hadicky kupil priamo v BMW Ziline a mali to hned
ale ta cena ak si dobre pamatam tak 10€ 1meter #-o

martiner
Autor témy

Nedeľa, 13. Novembra 2011, 20:10

no tak nakoniec som zohnal tam, kde by som (a aj som to cakal!) cakal najmenej...v Br #-o ....3.2 mm x 2 mm luxusnych 3.3 Eur za meter....hadicky pomenene (boli v silno zaujimavom stave ](*,) ) tak som uz zase o trosku spokojnejsi....akurat som trosku kapal pri vymene, lebo tam nebola az taka luxusna dostupnost [-o< , na aku som si zvykol pri tych par opravach/udrzbach co som doteraz spravil

andymc
Auto: BWM E46 320D 100kW
Kraj: Prešovský

Pondelok, 14. Novembra 2011, 11:40

co znamena "BR" ?? a co vsetko si musel odmontovat aby si sa knim dostal ? to si robil odspodu alebo z vrchu alebo aj aj ?? Sorry ze sa takto hlupo pytam ale este som sa v aute tak nebabral tak nemam predstavu ale viem ze tie hadicky treba pomenit len nato mechanik nema cas tak by som si to skusil sam.

michaltt

Pondelok, 14. Novembra 2011, 12:03

martiner napísal:
no tak nakoniec som zohnal tam, kde by som (a aj som to cakal!) cakal najmenej...v Br #-o ....3.2 mm x 2 mm luxusnych 3.3 Eur za meter....hadicky pomenene (boli v silno zaujimavom stave ](*,) ) tak som uz zase o trosku spokojnejsi....akurat som trosku kapal pri vymene, lebo tam nebola az taka luxusna dostupnost [-o< , na aku som si zvykol pri tych par opravach/udrzbach co som doteraz spravil

o ktorych hadickach sa tu bavis ? na co maju vplyv ? pozeram bmw fajns a som z toho penis :)

viem ze ked som daval vonku SAP tak som nasiel jednu ulomenu v takom rozmere v akom pises.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

martiner
Autor témy

Pondelok, 14. Novembra 2011, 13:05

andymc napísal:
co znamena "BR" ?? a co vsetko si musel odmontovat aby si sa knim dostal ? to si robil odspodu alebo z vrchu alebo aj aj ?? Sorry ze sa takto hlupo pytam ale este som sa v aute tak nebabral tak nemam predstavu ale viem ze tie hadicky treba pomenit len nato mechanik nema cas tak by som si to skusil sam.

Br=Brezno pre zaciatok, sorry za zmatok 8-[ .... s tymi hadickami v podstate problem nebol, akurat treba mat nejake to naradicko pri vymene a mensie ruky su vyhodou =P~. Trosku som sa s tym vytrapil, lebo moje ruky su take mensie lopaty ](*,), ale inac to nie je nic zlozite (ked si sikovny, hodinka casu v pohode) - menis kus za kus, s tym, ze hadicka bola na metre, takze si narezes kolko potrebujes + ked sa ti to nezda mozes si aj dlhsie :-$ a robil som to zvrchu samozrejme. Inac som rad ze som ich vymenil, lebo boli v dost ubohom stave ](*,)

PS: keby niekto chcel tuto hadicku, alebo mal problem zohnat, mozem pomoct

martiner
Autor témy

Pondelok, 14. Novembra 2011, 13:09

michaltt napísal:

o ktorych hadickach sa tu bavis ? na co maju vplyv ? pozeram bmw fajns a som z toho penis :)

viem ze ked som daval vonku SAP tak som nasiel jednu ulomenu v takom rozmere v akom pises.

podtlakove vzduchove na ovladanie napr. EGR, swirl flaps.... teda to tiahlo, co ovlada swirl flaps

michaltt

Pondelok, 14. Novembra 2011, 17:27

ja mam na benzine len jednu podla bmwfans, ale tusim ze tam ani neni a ani nebola. asi ju odfajcil predosly majitel. idem to mrknut do garaze :shock:
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

andymc
Auto: BWM E46 320D 100kW
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 16:54

mam tieto hadicky http://www.centuryhose-ltd.com/cotton-o ... -fuel.html
budu podla vas vhodne na tento ucel ? (pytam sa preto lebo podtlakove hadicky su silikonove a toto je iny material, ktory sa moze aj inak spravat)
mali by odolat tlaku 10barov
Niekde som nasiel takyto text: Small diameter hose with cloth covering on outside for abrasion resistance. Rated for fuel use, ideal for diesel injector fuel return lines and also as vacuum hose or for connection hard plastic vacuum lines to engine components.
Takze asi ich idem pomenit lebo tie stare sa uz asi niekde rozpadaju :D

martiner
Autor témy

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 17:15

vyzeraju byt v pohode :-k

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Utorok, 14. Augusta 2012, 16:51

rieši to ešte niekto? odkiaľ kupujete podtlak. hadičky? okrem BMW :wink:

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 15. Augusta 2012, 09:55

nabehnes hocikde do mototechny a prosis ich o hadicky na prepad, popripade palivove haricky, 3,2mm priemer, ja som kupoval 2,2e meter a myslel som si ako draho som kupil :D, btw mne 2 metre stacili na e39
pre inspriaciu si mrkni ten link vyssie, je to gumena hadicka z vonku opletana textilom pre vyssiu vydrz.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Solty
Auto: mhd
Kraj: Bratislavský

Streda, 15. Augusta 2012, 10:12

V BA/ZA dobrý obchod na hadičky, kúpil som tam pretlakové hadičky, plus zosilené hadičky do vstrekov, ceny smiešne.

http://www.gumex.sk/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných