Streda, 19. Októbra 2011, 11:33
e38 - nemal som, len co som cital, popripade z pozorovani zistil
nevyhody
- starsie rocniky, veeelmi prepchate elektronikou, ked sa na tom nieco pokazi ani pan boh to neda dokopy
- vecsinou taktiez najazdene ine cisla nez sa lubia beznemu slovenkemu obcanovi
- ten kto vymyslel tie rozmery gum co sa nato maju obuvat, mal strasnu fantaziu
- pri tescu asi budes vytrcat spomedzi fabii
vyhody - co som zbezne pozeral, ma to cudlik snad na vsetko, este aj nejaku slecnu ktora vyskoci z kufra a uspokoji ta
-s edc to je vcelku statna zabava, cloveka potom vcelku bavi objavovat zakony fyziky
-ovela robusnejsia konstrukcia a celkovo dielenske vypracovanie
-neviem, aby auto malo nejaku seriovu chybu, skor vsetko uz sposobene vekom/opotrebovanim
-vecsi kufor ako e38
e39
- aj ona vytrca spomedzi fabii
- slabsie spracovanie oproti e38
- seriove chyby - zatekajuci brzdovy posilovac, vrzgajuce hokejky na zadnej napravy + vela dalsieho
vyhody
- je mensia a obratnejsia ako e38
- k rovnakemu zvezeniu ti staci mensi/slabsi motor (cca 2 valce menej na rovnake zvezenie)
- v pripade kombi vyssi kufor ako e38
- normalne rozmery gum (rozumej jedna guma nestoji tolko, co sada na vw grupu)
tak celkovo vybava isla dat skoro rovnaka do oboch - jak navigacia, tak telefon, bt, xenony, edc a tak dalej, do e38 slo dat adaptivny tempomat (ale pochybujem ze taku najdes u nas), kedze e38 bola vecsinou vladne vozidlo, povedal by som, ze dostavali celkom slusny servis, na druhu stranu si to vodici na nich celkom slusne nakladaly (ved nebolo ich). e38 nebola s manualnou prevodovkou (aspon co viem, alebo si to mylim so 750?) je otazne ci to je pre teba vyhoda alebo nevyhoda.
niekde na ceskom klube som videl porovnanie ktore malo mozno 2xA4
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov