Utorok, 26. Júla 2011, 08:47
serus quicky (pc.sk?)
pokial pozeras verziu s automatom, ta je dost smedna, par krat sa u mna stavila koli navi jedna x5 s 3.0d a chalan mi opisoval spotrebu medzi 9 a 11 co mi pride dost, na druhu stranu tam ma 285 gumy
pokial viem tie auta - hlavne prve rocniky mali problem s prevodovkou takze by som si nechal nejaku korunu vo vacku pre pripadnu vymenu
na ropaku ti moze odijst turbo, na benzine zase vanosi, pricom to turbo je lacnejsia alternativa
co sa tyka udrzby - co mozes udrziavat? liat do toho olej a palivo, popripade po kupe vymenit kotuce a dosticky
clen ceskeho klubu lukki tu inzeroval uz asi 2-3 kusky za celkom prijatelne ceny, popripade xpietro (tusim taky nick ma vyssie menovany) by mozno chcel svoju posunut
co sa tyka tej ciernej 4.4, pride mi divne ze niekto kupi lpg, opravi alternator, vymeni vsetky naplne v aute, zgeneralkuje napravy a potom to preda?, na druhu stranu ak je to pravda, nemusi to byt zla kupa
ta prva z aaa - nema vyhrev sedaciek, celkovo je taka nedoverihodna pre mna
ta druha cierna so svetlim interierom vyzera celkom dobre, na druhu stranu - svetli interier, stale spinavy
Naposledy upravil/-a
jararak v Streda, 31. Júla 2013, 18:36, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov