... všetko o BMW ...

hocico napísal:Ahojte všetci.Už dlhšiu dobu uvažujem o kúpe 530xd a dnes som dostal super ponuku,aká sa mi ťažko odmieta.Mam možnosť kúpiť 530ku rok 5/2007 poslednú verziu(steptronic 8stupňová prevodovka) 4x4 173kw(235ps)automat,nezávislé kúrenie....
Ja som v práci v zahraničí a tak som to poslal pozrieť oca s kamarátom a s jedným automechanikom a klampiarom zároveň. On to auto hneď o komentoval že pravá strana bola kus buchnutá,vraj nie moc a je to pekne spravené,určite nie dáky garážoví majster,dalej vraj interiér zodpovedá tachometru (cca 145 000km) stoličky,pedále,volant,riadiaca páka atd...nie sú opotrebované,motor vraj ide veľmi pekne a pravidelne.Auto je s talianska.Hoc majiteľ bazáru tvrdí že auto nebolo 100% búrané(a mieni to napísať aj do zmluvy),klampiar si stoji za slovom.Jedine čo sa mi na tom aute nezdá je cena.18 500E. Prosím vás poradte mi čím skôr a čím viacerí,lebo ja už mam pripravené na pondelok peniaze,plánujem ho vyskúšať a ak sa mi bude páčiť aj ho kúpiť.Pozeral som tých aut viacero,ale za takú cenu som ešte nikdy a nikde nevidel.
Ps.Bez problémov dá spraviť kontrolu originality.
 DD
DD 
 Hayo napísal:ahoj,
mne pripada cena ok,urcite to este stiahni :-) ale podla moznosti by som siel stym aj do autorizovaneho servisu.
Bazar to asi nebude predavat z rodinnych dovodov
Hayo

hocico napísal:
Presne to ma napadlo že bazár to asi z r.d. nepredáva. Cena sa mi zdá málo proti autoscout24.de a mobile.de
Bojím sa aby som nekúpil vrak a neoklamal sa... zostane mi šrot a
 ver že by som to tak spravil rád,ale kto by mi dal auto nech si to všetko pozisťujem? našiel som prvú vec čo mi v tom aute chýba. Má vraj nezávislé kúrenie,ale nemá vyhrievané sedadlá.To mi dosť vadí
 ver že by som to tak spravil rád,ale kto by mi dal auto nech si to všetko pozisťujem? našiel som prvú vec čo mi v tom aute chýba. Má vraj nezávislé kúrenie,ale nemá vyhrievané sedadlá.To mi dosť vadí  
hocico napísal:To sa ľahko povie.ver že by som to tak spravil rád,ale kto by mi dal auto nech si to všetko pozisťujem? našiel som prvú vec čo mi v tom aute chýba. Má vraj nezávislé kúrenie,ale nemá vyhrievané sedadlá.To mi dosť vadí